ŞtiriVivo Pad 3 Pro: Tableta cu...

Vivo Pad 3 Pro: Tableta cu ecran de 144Hz și performanță de top

vivo a lansat recent o nouă tabletă performantă, vivo Pad 3 Pro, care promite să ofere o experiență multimedia captivantă și putere de procesare de vârf. Iată ce aduce nou acest dispozitiv:

- Publicitate-

Ecran impresionant de 13 inch cu rată de reîmprospătare de 144Hz

Tableta este echipată cu un ecran LCD de 13 inch cu rezoluție 3,1K și o rată de reîmprospătare de 144Hz. Acest lucru asigură imagini fluide și detaliate, perfecte pentru vizionarea conținutului multimedia sau jocuri. Ecranul suportă gama de culori P3 și HDR10 pentru culori vii și detalii bogate.

Putere brută cu procesorul MediaTek Dimensity 9300

Sub carcasă, vivo Pad 3 Pro este echipată cu procesorul MediaTek Dimensity 9300, un chipset de ultimă generație construit pe proces de 4nm. Acesta oferă performanțe ridicate datorită nucleelor puternice ARM Cortex-X4 și GPU-ului Immortalis-G720 MC12.

Tableta este disponibilă în configurații de 8GB, 12GB sau 16GB de memorie RAM LPDDR5, împreună cu opțiuni de stocare de 128GB, 256GB sau 512GB pe UFS 4.0 pentru viteze rapide de transfer al datelor.

Vivo Pad 3 Pro
Vivo Pad 3 Pro

Cameră principală de 13MP și selfie camera de 8MP

Pentru captură foto și video, vivo Pad 3 Pro are o cameră principală de 13MP și o cameră selfie de 8MP. Aceasta din urmă este perfect pentru apeluri video și conferințe.

Tableta este alimentată de o baterie generoasă de 11.500mAh care promite autonomie excelentă. De asemenea, suportă încărcarea rapidă de 66W pentru a reîncărca rapid bateria.

Alte caracteristici notabile:

  • Sistem de difuzoare cu 8 canale pentru sunet 3D panoramic
  • Compatibilitate cu vivo Pencil 2 și tastatură (vândute separat)
  • Rulează Android 14 cu interfața OriginOS 4
  • Opțiuni de culoare: Gri, Albastru, Violet

vivo Pad 3 Pro pare să fie o tabletă puternică și versatilă, potrivită atât pentru consum media cât și pentru productivitate. Prețurile pornesc de la aproximativ 415$ pentru configurația de bază.

- Publicitate-

Urmărește știrile MobileHub.ro și pe Google News

Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending