Publicitate

MobileHub.ro isi va oferii mereu datele despre finantare si ajutor exterior in mod transparent. Mai jos vom detalia veniturile nostre + cateva cifre si modalitati de a te promova cu noi.

Sponsori MobileHub.ro

In momentul de fata, nu lucram cu nici un sponsor ce ne ofera un venit lunar, suntem un website independet in ceea ce ofera veniturile si nici macar anunturi adsense nu vom plasa pana nu vom avea un numar de cel putin 1000 de vizitatori pe zi.

In prezent telefoanele si alte gadgeturi pentru recenzii sunt primite direct de la agentiile de PR precum cele de la Huawei, Samsung, Xiaomi, Realme si altii, dar aceste produse nu raman la noi si nici nu avem vre-un angajament in ceea ce scriem in recenzii, despre asta puteti afla mai multe in pagina noastra in ceea ce priveste politica editoriala.

Singura sursa de venit in momentul de fata este generata prin Geeki Media Agency SRL cu surse de venit de la parteneri Geeki.ro ce nu influenteaza in nici un fel calitatea articolelor de pe MobileHub.ro.

Posibilitati de promovare cu MobileHub.ro

MobileHub.ro ofera in acest moment posibilitatea de a te promova prin advertoriale, si bannere, pentru a cere o oferta sau a trimite una, ne puteti contacta la office@mobilehub.ro

Materialele promovare prin intermediul MobileHub.ro vor fi postate de catre autorul „MobileHub”, acesta fiind semnul ca nici unul dintre redactorii MobileHub.ro, nu a luat parte la redactarea articolului, de asemenea, comunicatele de presa vor avea autorul „Comunicate”.

Ne rezervam dreptul de a respinge orice oferta in ceea ce priveste promovarea unor produse sau postarea a unor materiale.