ŞtiriUtilizatorii Galaxy S23 Nemulțumiți de Actualizarea...

Utilizatorii Galaxy S23 Nemulțumiți de Actualizarea One UI 6.1

Utilizatorii seriei Galaxy S23 sunt nemulțumiți de actualizarea One UI 6.1 lansată recent. Se susține că actualizarea a dus la scăderea vitezelor de încărcare ale dispozitivelor.

- Publicitate-

Se afirmă că, după actualizarea One UI 6.1, vitezele de încărcare ale modelelor Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra și S23 FE s-au înjumătățit. Capturile de ecran partajate pe Reddit și Twitter arată diferența între vitezele de încărcare de dinainte și de după actualizare.

Sugestiile utilizatorilor de pe forumurile comunitare Samsung nu rezolvă problema. Samsung încă nu a recunoscut oficial această problemă.

Toate Modelele Afectate

One UI 6.1

Pare că problema afectează inclusiv Galaxy S23 Ultra cu suport pentru încărcare rapidă de 45W. Pentru unii utilizatori, dispozitivele sunt limitate la 14-15W, iar pentru alții chiar sub aceste valori.

Se crede că problema cu viteza de încărcare provine de la actualizarea One UI 6.1. Prin urmare, se așteaptă ca Samsung să lanseze o remediere odată ce va fi conștientă de problemă. Utilizatorilor li se recomandă să verifice manual pentru actualizări urmând instrucțiunile oficiale Samsung.

Caracteristicile One UI 6.1 includ wallpapere generate de inteligența artificială, îmbunătățiri pentru ecranul de blocare, editare de imagini asistată de AI și multe altele.

- Publicitate-

Urmărește știrile MobileHub.ro și pe Google News

Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending