ŞtiriSony Xperia 1 VI: Există indicii...

Sony Xperia 1 VI: Există indicii despre prețul noului flagship al companiei

Sony se pregătește să lanseze cel mai nou terminal de vârf din gama sa Xperia, modelul 1 VI, pe data de 17 mai. Pe măsură ce ne apropiem de această dată, tot mai multe detalii despre dispozitiv sunt făcute publice prin intermediul unor scurgeri de informații.

- Publicitate-

Mai puțin de o zi în urmă, a apărut o imagine care dezvăluie insula camerei de pe noua iterație Xperia 1. Aceasta sugerează că modulele foto ar putea fi mai mari în comparație cu versiunea anterioară, 1 V, contrazicând astfel o zvonistică anterioară.

Specificitățile ecranului, un subiect controversat

În ceea ce privește displays-ul, majoritatea surselor de informații neoficiale au confirmat că Sony ar putea renunța la rezoluția 4K pe noul flagship, optând pentru un raport de aspect mai convențional. Totuși, detalii concrete despre aceste aspecte nu au fost deocamdată furnizate.

Sony Xperia 1 VI

Prețul Xperia 1 VI, un indiciu important pentru piața globală

Un aspect esențial care a fost omis până acum din discuțiile despre noul Xperia 1 VI este prețul de vânzare. Astăzi, avem totuși un indiciu cu privire la acest aspect. Conform unor zvonuri, în Taiwan, terminalul ar urma să coste puțin mai puțin decât predecesorul său, ajungând la 39.900 TWD (aproximativ 1.224 USD sau 1.143 EUR), în comparație cu 41.990 TWD (aproximativ 1.288 USD sau 1.204 EUR) pentru Xperia 1 V.

Deși reducerea de preț nu este semnificativă, este încurajator faptul că Sony nu pare să fi crescut valoarea noului flagship față de generația anterioară. Totuși, rămâne de văzut dacă această strategie de preț va fi aplicată și pe alte piețe importante sau va fi specifică doar pentru Taiwan.

În orice caz, lansarea oficială de pe 17 mai va oferi clarificări definitive asupra tuturor detaliilor tehnice și de preț ale noului Xperia 1 VI.

- Publicitate-

Urmărește știrile MobileHub.ro și pe Google News

Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending