Aplicaţii6 Motive să începeți să utilizați...

6 Motive să începeți să utilizați Google Wallet chiar astăzi

Odată cu extinderea plăților prin NFC și cod QR, a crescut și necesitatea de a avea aplicații sigure pentru stocarea cardurilor noastre de debit și credit. În timp ce alte aplicatii precum Samsung Pay reprezintă o opțiune excelentă în acest sens, Google Pay poate fi, de asemenea, foarte util.

- Publicitate-

Diferențe între Google Pay și Samsung Pay

Deși cele două aplicații au funcționalități similare, precum transferul simplificat de bani și plățile prin NFC, ele dispun de resurse diferite. Google Wallet permite utilizatorilor să stocheze bilete de transport și evenimente, să primească alerte despre modificări în evenimente și multe alte avantaje.

1. Plăți

Prima funcționalitate a aplicației Google Wallet despre care trebuie să vorbim este capacitatea de a realiza plăți. Platforma permite utilizatorului să adauge diferite carduri, ca într-o portofel real.

2. Stocarea biletelor pentru evenimente

Google Wallet permite stocarea sigură a biletelor pentru evenimente, evitând astfel riscul de a le uita sau pierde.

3. Informații și bilete de transport urban

Aplicația permite utilizatorilor să-și stocheze biletele și cardurile de transport în comun, oferind chiar și posibilitatea de a încărca direct soldul cardului de transport public prin Google Maps.

4. Rezervări de zbor în siguranță

Google Wallet permite utilizatorilor să-și stocheze biletele de avion direct din Gmail, primind notificări despre apropierea datei călătoriei și alte alerte în cazul unor modificări de zbor.

5. Carduri de fidelitate

Utilizatorii pot stoca carduri de fidelitate și vouchere direct în Google Wallet, eliminând necesitatea de a purta toate acele cărți de hârtie în portofel.

6. Siguranță în prim-plan

Google Wallet pune accentul pe securitatea tranzacțiilor efectuate, asigurând că informațiile personale ale utilizatorului sunt protejate prin măsuri avansate de securitate și controale de confidențialitate ușor de utilizat.

Google Wallet este disponibil pentru computere Windows și dispozitive mobile Android și este o soluție convenabilă și sigură pentru gestionarea plăților și a altor documente importante, oferind utilizatorilor o experiență personalizată și securizată.

- Publicitate-

Urmărește știrile MobileHub.ro și pe Google News

Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending