Google Pixel 8a fără secrete! Un video promoţional a fost scurs online

Update: Video-ul promoţional cu Google Pixel 8a a fost şters de pe YouTube ca urmare a încălcării politicilor, probabil leak-ul nu a fost prea bine văzut şi s-a dat report. Mai jos veţi avea în schimb câteva imagini distribuite de către androidheadlines.com, cu ceea ce era esenţial în video.

În timp ce Google Pixel 8a a fost intens anticipat și supus numeroaselor scăpări de informații și zvonuri, o nouă și captivantă revelație a venit recent la iveală. Un videoclip promoțional oficial al companiei, care a fost scurs de către renumitul analist Steve Hemmerstoffer (cunoscut sub pseudonimul Onleaks), a dezvăluit în premieră capabilitățile impresionante de inteligență artificială (AI) ale acestui smartphone așteptat cu nerăbdare.

Google Pixel 8a

Printre funcțiile remarcabile prezentate în videoclipul scurs se numără „Best Take”, o facilitate revoluționară care promite să transforme modul în care sunt realizate fotografiile de grup. Această caracteristică inteligentă va permite utilizatorilor săSelecteze cea mai reușită expresie a feței din mai multe cadre capturate, eliminând astfel orice aspect neplăcut sau incomod.

Google Pixel 8a
Google Pixel 8a

O altă funcție inovatoare care va fi integrată în Pixel 8a este „Circle to Search”. Aceasta va oferi o modalitate intuitivă de a căuta și identifica elemente sau obiecte din imagini, prin simpla încercuire a acestora. Această facilitate, anunțată inițial în ianuarie pentru seria Galaxy S24 și ulterior implementată pe Pixel 8 și 7, promite să revoluționeze modul în care interacționăm cu dispozitivele noastre mobile.

Google Pixel 8a
Google Pixel 8a

Dar inovațiile nu se opresc aici. Videoclipul scurs a dezvăluit și funcția „Live Translate”, care va permite traducerea în timp real a convorbirilor telefonice și a altor surse audio. Această capabilitate va fi un adevărat avantaj pentru utilizatorii care călătoresc sau interacționează frecvent cu persoane care vorbesc limbi diferite.

În plus, Pixel 8a va fi echipat cu „Audio Magic Eraser”, o funcție care va îmbunătăți în mod semnificativ calitatea videoclipurilor capturate. Această facilitate va elimina automat zgomotele de fundal nedorite, permițând utilizatorilor să se concentreze pe sunetele dorite și să obțină înregistrări video cu o claritate superioară.

Google Pixel 8a
Google Pixel 8a

Disponibilitate și prețuri așteptate

Deși lansarea oficială a Google Pixel 8a este așteptată să aibă loc în cadrul conferinței anuale pentru dezvoltatori I/O, programată pentru 14 mai, au apărut deja unele informații despre prețurile estimate. Conform unor scăpări recente, se preconizează că Pixel 8a va fi comercializat cu 18% mai scump decât predecesorul său, costul pentru varianta de bază de 128GB fiind de aproximativ 708,99 dolari canadieni, în timp ce modelul de 256GB va fi disponibil la un preț de 792,99 dolari canadieni.

În ciuda acestor dezvăluiri neoficiale, entuziasmul și așteptările în jurul Google Pixel 8a rămân la cote înalte, iar fanii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să exploreze aceste capabilități revoluționare de inteligență artificială integrate în noul dispozitiv mobil de top al companiei.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *