Apple Pregătește Lansarea Unor Dispozitive Revoluționare Până în 2027

Apple are planuri ambițioase pentru următorii ani, pregătind lansarea unor dispozitive inovatoare care vor redefini piața tehnologică. Conform unei surse de încredere, Apple intenționează să introducă un iPhone pliabil, iPad-uri cu ecran OLED și MacBook-uri până în 2027.

Un Viitor Pliabil pentru iPhone

Una dintre cele mai așteptate lansări este iPhone-ul pliabil. Apple plănuiește să intre pe piața dispozitivelor pliabile în 2026, cu un model care va avea un ecran exterior de 6 inchi și unul interior de 8 inchi. Se preconizează că acest dispozitiv va folosi tehnologia LLW DRAM, asigurând astfel performanțe ridicate fără compromisuri.

iPad și MacBook cu Ecran OLED

Planurile Apple includ și actualizarea gamei de iPad-uri și MacBook-uri cu ecrane OLED. În 2027, iPad Air și iPad mini vor beneficia de această tehnologie, oferind utilizatorilor o calitate superioară a imaginii. De asemenea, MacBook-urile de 14 și 16 inchi vor fi dotate cu ecrane OLED, promițând o experiență vizuală impresionantă pentru utilizatori.

OLED

Lansări Planificate pentru iPhone SE și Seria iPhone 16

Apple nu uită nici de gama iPhone SE, plănuind să lanseze iPhone SE 4 în 2025. Acest model va avea un ecran mai mare de 6,1 inchi și o cameră principală de 48 de megapixeli, reprezentând un salt semnificativ față de modelele anterioare. În același timp, seria iPhone 16, programată pentru 2024, va include patru modele cu specificații impresionante, inclusiv RAM de 8GB și camere cu zoom periscopic de 5x.

Apple iPhone SE
Apple iPhone SE

Tehnologii Avansate pentru iPhone 17

În 2025, seria iPhone 17 va aduce îmbunătățiri notabile, cum ar fi un set triplu de camere de 48 de megapixeli și o cameră selfie cu stabilizare optică. Apple va utiliza ecranele Pol-less de la Samsung pentru a crea un design mai subțire și mai eficient energetic.

Apple continuă să inoveze și să-și extindă portofoliul cu produse avansate tehnologic. De la iPhone-ul pliabil la MacBook-urile și iPad-urile cu ecran OLED, viitorul promite lansări spectaculoase care vor revoluționa industria. Cu aceste planuri, Apple își consolidează poziția de lider în tehnologie, pregătindu-se să ofere utilizatorilor experiențe de neegalat.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *