ŞtiriXiaomi 14 Ultra primește premiul pentru...

Xiaomi 14 Ultra primește premiul pentru cel mai bun telefon cu cameră din partea TIPA

Xiaomi 14 Ultra a fost desemnat cel mai bun telefon cu cameră în cadrul prestigioaselor premii TIPA (Asociația Presei de Imagine Tehnică) pentru anul 2024. Acest premiu vine ca o recunoaștere a capabilităților fotografice avansate și a calității superioare a imaginilor oferite de acest dispozitiv.

- Publicitate-

TIPA, o organizație care reunește editori din numeroase publicații de specialitate din domeniul fotografiei, atât în format tipărit, cât și online, acordă anual premii în 40 de categorii, incluzând aparate foto, lentile, accesorii, servicii și software. Alegerea lui Xiaomi 14 Ultra drept cel mai bun telefon cu cameră nu a fost o surpriză, având în vedere specificațiile impresionante ale acestuia.

Xiaomi 14 Ultra este echipat cu o cameră quad Leica Summilux, oferind distanțe focale de 12 mm, 23 mm, 75 mm și 120 mm, precum și patru senzori de 50 MP. Senzorul principal de 1″ se remarcă prin gama dinamică de 14 EV și tehnologia dual ISO, asigurând imagini de o calitate excepțională.

Opțiuni avansate și mod cinema pentru o experiență fotografică completă

Pe lângă hardware-ul impresionant, Xiaomi 14 Ultra oferă utilizatorilor o gamă variată de opțiuni și setări manuale avansate, permițând un control deplin asupra procesului fotografic. De asemenea, dispozitivul include diferite stiluri pentru a personaliza aspectul fotografiilor, precum și un nou mod film și capabilități de înregistrare video 8K la 30 de cadre pe secundă.

Recunoașterea lui Xiaomi 14 Ultra de către TIPA evidențiază eforturile continue ale companiei de a inova și a îmbunătăți experiența fotografică oferită de dispozitivele mobile. Acest premiu consolidează poziția lui Xiaomi ca lider în industria smartphone-urilor și demonstrează angajamentul său față de excelență în domeniul fotografiei mobile.

- Publicitate-

Urmărește știrile MobileHub.ro și pe Google News

Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending