ŞtiriUn Misteriosul Smartwatch Google aparut pe...

Un Misteriosul Smartwatch Google aparut pe site-ul FCC: Ar putea fi Pixel Watch 2a?

Un ceas inteligent misterios produs de Google a fost depistat recent pe site-ul de certificare FCC, starnind curiozitatea si speculatiile in randul pasionatilor de tehnologie. Conform unor surse din industrie, acest dispozitiv ar putea fi nimeni altul decat mult-asteptatul Google Pixel Watch 2a, o versiune mai accesibila a popularului ceas inteligent lansat de gigantul din Silicon Valley.

- Publicitate-

Specificatii tehnice promitoare

Desi listarile FCC nu dezvaluie in mod explicit numele dispozitivului, acestea ofera cateva indicii interesante cu privire la specificatiile tehnice ale misteriosului ceas inteligent. Modelul este identificat prin codul G4SKY si se presupune ca va rula sistemul de operare WearOS, dedicat dispozitivelor wearable.

Pixel Watch 2a

De asemenea, ceasul va fi dotat cu conectivitate Bluetooth, Wi-Fi si LTE, toate integrate intr-un singur model. Cu toate acestea, se remarca absenta conexiunii ultra-wideband, o caracteristica ce se zvoneste ca va fi prezenta pe viitorul Pixel Watch 3, asteptat sa fie lansat in cadrul evenimentului anual Google din octombrie.

Posibila strategie de marketing

Ramane de vazut daca Google planuieste sa lanseze o versiune mai accesibila a ceasului sau inteligent, similar cu strategia adoptata pentru smartphone-urile din seria Pixel A. Daca acest lucru se va adeveri, noul dispozitiv ar putea purta numele de Pixel Watch 2a, o varianta mai ieftina, dar la fel de performanta, a apreciatului Pixel Watch.

Nu se stie inca daca Google va dezvalui mai multe detalii despre acest ceas inteligent mid-range in cadrul conferintei I/O Developer de luna viitoare, insa cu siguranta vom afla mai multe informatii in viitorul apropiat.

Asteptari pentru Pixel Watch 3

In timp ce misterul planează in jurul posibilului Pixel Watch 2a, zvonurile despre viitorul Pixel Watch 3 continua sa alimenteze imaginatia utilizatorilor. Se presupune ca acesta va fi disponibil intr-o dimensiune mai mare si va fi echipat cu o baterie de 307mAh, putin mai ampla decat cea a predecesorului sau. Ramane de vazut daca Google va oferi mai multe detalii despre Pixel Watch 3 in cadrul evenimentului I/O.

Aparitia misteriosului ceas inteligent Google pe site-ul FCC a starnit un val de speculatii si a crescut asteptarile in randul pasionatilor de tehnologie. Fie ca este vorba despre un potential Pixel Watch 2a mai accesibil, o colaborare cu Fitbit sau un indiciu pentru viitorul Pixel Watch 3, un lucru este cert: Google pregateste ceva interesant pentru piata ceasurilor inteligente, iar noi abia asteptam sa aflam mai multe detalii.

- Publicitate-

Urmărește știrile MobileHub.ro și pe Google News

Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending