ŞtiriSamsung Galaxy Watch 7 poate veni...

Samsung Galaxy Watch 7 poate veni cu funcția de monitorizare a zahărului din sânge

Samsung se pregateste sa lanseze noul sau ceas inteligent, Galaxy Watch 7, in cadrul urmatorului eveniment Galaxy Unpacked. Conform unor surse din Coreea de Sud, acest gadget va fi dotat cu o caracteristica inovatoare: capacitatea de a monitoriza nivelul zaharului din sange al utilizatorului.

- Publicitate-

Compania sud-coreeana a investit substantial in dezvoltarea tehnologiei neinvazive de monitorizare a glicemiei prin intermediul dispozitivelor purtabile. Acum, se pare ca eforturile lor vor da roade odata cu lansarea seriei Galaxy Watch 7, care va integra aceasta functie mult asteptata.

In ciuda capabilitatilor sale avansate de monitorizare a sanatatii, Samsung ar putea opta pentru clasificarea Galaxy Watch 7 ca dispozitiv electronic, in loc de dispozitiv medical. Aceasta decizie este influentata in mare masura de consideratiile legate de reglementari si de dorinta companiei de a evita potentialele obstacole birocratice.

Galaxy Ring – un alt dispozitiv purtabil promitator

Pe langa Galaxy Watch 7, Samsung pregateste si o alta surpriza pentru pasionatii de tehnologie: Galaxy Ring, primul inel inteligent al companiei. Se zvoneste ca si acest dispozitiv va fi dotat cu functia de monitorizare a glicemiei, extinzand astfel gama de optiuni pentru utilizatorii preocupati de sanatate.

Detalii despre Galaxy Ring sunt asteptate sa fie dezvaluite in cadrul evenimentului Galaxy Unpacked din 10 iulie. Lansarea oficiala a inelului inteligent este programata pentru sfarsitul acestui an, starnind deja interesul si entuziasmul comunitatii tech.

Prin introducerea acestor inovatii in domeniul dispozitivelor purtabile, Samsung isi consolideaza pozitia de lider pe piata gadgeturilor inteligente dedicate sanatatii si bunastarii utilizatorilor. Ramane de vazut cum vor fi primite Galaxy Watch 7 si Galaxy Ring de catre publicul larg si cum vor revolutiona aceste dispozitive modul in care ne monitorizim si gestionam sanatatea in era digitala.

- Publicitate-

Urmărește știrile MobileHub.ro și pe Google News

Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending