Samsung Galaxy S24 Ultra Depășește iPhone 15 în Vânzări: Un Succes Surprinzător în Europa

Samsung Galaxy S24 Ultra a devenit cel mai bine vândut telefon Samsung în Europa în primul trimestru al anului 2024, depășind modelul iPhone 15. Acest succes este deosebit de remarcabil, având în vedere că, în mod obișnuit, modelele mai accesibile din seria A sunt cele mai populare.

Conform datelor de la Canalys, Galaxy S24 Ultra a înregistrat vânzări de 1,6 milioane de unități în Europa în acest interval, ocupând primul loc în topul vânzărilor Samsung. Anul trecut, în aceeași perioadă, modelul Galaxy S23 Ultra a rămas în urma seriei A, însă anul acesta Samsung a reușit să își orienteze clienții către modelele mai scumpe.

Competiția cu Apple

Galaxy S24 Ultra nu a depășit modelele de top de la Apple, cum ar fi iPhone 15 Pro Max și iPhone 15 Pro, însă a reușit să depășească modelul de bază iPhone 15. Anul trecut, iPhone 14 a dominat piața, dar în 2024 Apple pare să fi convins, de asemenea, mai mulți utilizatori să achiziționeze modele mai costisitoare.

Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor, Samsung lucrează la o actualizare majoră, One UI 6.1.1, pentru Galaxy S24 Ultra, care va rezolva problemele existente, inclusiv cele legate de cameră.

Succesul Xiaomi

Xiaomi a avut, de asemenea, un succes notabil în primul trimestru al anului 2024, cu modelele Redmi 13C și Redmi Note 13 4G, care au înregistrat vânzări de peste două milioane de unități, situând compania în topul primelor 10 branduri de smartphone-uri.

Succesul Galaxy S24 Ultra demonstrează eficiența strategiilor Samsung și sugerează un viitor promițător pentru viitoarele modele ale companiei. Părerile consumatorilor rămân esențiale pentru evaluarea acestei strategii. Ați încercat Galaxy S24 Ultra? Ce părere aveți despre această abordare a Samsung? Lăsați-ne comentariile voastre mai jos.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *