WhatsApp îmbunătățește funcția de căutare și adaugă videoclipuri de 1 minut la story

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, se pregătește să aducă câteva îmbunătățiri importante pe Android. Potrivit informațiilor din versiunile beta ale aplicației, utilizatorii vor avea parte de o nouă bară de căutare și posibilitatea de a partaja videoclipuri de până la 1 minut la story.

Noua bară de căutare în tab-ul Chat

WhatsApp

WhatsApp lucrează la o nouă bară de căutare care va fi implementată în tab-ul Chat al aplicației. Deși încă în dezvoltare, această funcție va permite utilizatorilor să caute mai ușor conversații și mesaje în cadrul aplicației. Noua interfață face parte dintr-un efort mai amplu de a alinia designul WhatsApp la Material Design 3.

Videoclipuri de 1 minut la story

WhatsApp

De asemenea, WhatsApp testează posibilitatea de a partaja videoclipuri de până la 1 minut prin actualizările de story. Această schimbare vine în urma solicitărilor utilizatorilor care doreau mai mult timp pentru a-și împărtăși momentele prin intermediul stărilor. Momentan, această funcție este disponibilă doar pentru o parte a beta-testorilor, dar va fi lansată în curând și pe versiunea stabilă a aplicației.

Aceste îmbunătățiri vor oferi utilizatorilor WhatsApp noi modalități de a interacționa și de a-și partaja conținutul în cadrul aplicației. Pe măsură ce dezvoltarea continuă, ne putem aștepta și la alte actualizări care să îmbunătățească experiența generală a utilizatorilor.

Sursa: HDBlog.it

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *