Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition: Pregătit pentru lansarea globală

Huawei, gigantul tehnologic chinez, a lansat recent o ediţie specială a ceasului său inteligent Watch 4 Pro, inspirată de explorarea spaţială. Deşi în prezent disponibil exclusiv pe piaţa chineză, zvonuri recente sugerează că acest model special ar putea fi lansat curând şi pe alte pieţe internaţionale.

Potrivit unor scurgeri de informaţii de la @MysteryLupin pe platforma X (fosta Twitter), Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition ar urma să fie lansat în curând pe piaţa europeană. Nu este încă clar dacă acest ceas inteligent va fi disponibil şi în alte regiuni ale lumii.

Design inspirat de explorarea spaţială

Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition se remarcă prin designul său bicolor, cu o carcasă neagră şi o bezel roşie, obţinută printr-un proces special de încălzire. Construit pentru a rezista în cele mai dure condiţii, ceasul este echipat cu o bezel ceramică de înaltă tehnologie şi o geam de safir rezistent la zgârieturi.

Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition

Dincolo de aspectul său impresionant, această ediţie specială vine la pachet cu tehnologia UWB (Ultra-Wideband), permițând controlul fără atingere al vehiculelor electrice compatibile. De asemenea, ceasul este dotat cu funcţionalitate eSIM, permiţându-ți să efectuezi apeluri fără a fi nevoie de un smartphone.

Specificaţii tehnice de top

Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition este echipat cu un ecran AMOLED LTPO color de 1,5 inci, cu o rezoluţie de 466 x 466 pixeli. Butonul lateral permite diverse funcţii, cum ar fi apăsări lungi şi scurte, în timp ce butonul superior acţionează ca o coroană rotativă. Ceasul suportă încărcarea wireless şi poate fi utilizat cu dispozitive care rulează HarmonyOS 2.0 sau versiuni ulterioare, Android 8.0 sau versiuni ulterioare, şi iOS 13.0 sau versiuni ulterioare.

Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition

Cu o rezistenţă la apă de 5 ATM, Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition poate fi purtat chiar şi în timpul înotului. Autonomia bateriei este impresionantă, oferind până la 4,5 zile de utilizare obişnuită şi putând fi extinsă până la 12 zile în modul de utilizare regulată şi 21 de zile în modul de utilizare maximă.

Deşi preţul pentru piaţa europeană nu a fost dezvăluit încă, în China acest ceas inteligent a fost lansat la un preţ de 4.999 Yuan, echivalentul a aproximativ 658 de euro sau 704 dolari americani.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *