OnePlus Nord 4: Noi detalii despre performanță, cameră și autonomie ies la iveală

OnePlus se pregătește să lanseze un nou model din linia Nord, destinată segmentului de dispozitive mid-range. Cunoscut sub numele de cod CPH2621, viitorul OnePlus Nord 4 a făcut deja apariția în diverse baze de date și liste de certificare, dezvăluind o parte din dotările sale tehnice.

Putere de procesare superioară pentru gama sa

OnePlus Nord 4

Conform unei intrări în baza de date Geekbench, OnePlus Nord 4 va fi echipat cu procesorul Snapdragon 7+ Gen 3, ultima iterație din segmentul de chipseturi premium de la Qualcomm. Cuplat cu 12GB de memorie RAM și sistem de operare Android 14, noul smartphone OnePlus promite performanțe excelente pentru gama sa de preț. În testele sintetice, acesta a obținut impresionante 1818 puncte în secvența single-core și 4526 de puncte în testul multi-core.

OnePlus Nord 4

Cameră foto avansată și autonomie generoasă

Pe lângă procesorul puternic, OnePlus Nord 4 se va remarca și prin setul său de camere foto. Conform unei intrări în baza de date Camera FV 5, senzorul principal va oferi o rezoluție de 50 de megapixeli, cu tehnologie pixel binning 4-in-1, deschidere f/1.9, stabilizare optică de imagine și focală de 26,4mm. Camera frontală va avea 16 megapixeli, deschidere f/2.4, stabilizare electronică și unghi larg de 25,2mm.

Dar OnePlus nu a neglijat nici autonomia dispozitivului. Conform certificării Eurofins, Nord 4 va fi alimentat de o baterie generoasă de 5340mAh (valoare nominală), probabil cu o capacitate tipică de 5500mAh. Încărcarea rapidă de 80W va permite reîmplerea completă a bateriei într-un timp scurt.

Deși OnePlus nu a anunțat încă data de lansare sau prețul OnePlus Nord 4, toate informațiile scurse până acum sugerează că acesta va fi un smartphone mid-range extrem de competitiv, cu specificații remarcabile pentruSegmentul său de preț. Rămânem cu așteptăm mai multe detalii oficiale în următoarele săptămâni.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *