ŞtiriXiaomi pregateste noi dispozitive wearable: Smart...

Xiaomi pregateste noi dispozitive wearable: Smart Band 9 si Band 9 NFC

Xiaomi se pregateste sa lanseze doua noi dispozitive wearable in cursul acestui an, potrivit unor informatii aparute recent pe internet. Este vorba despre Xiaomi Smart Band 9 si Xiaomi Band 9 NFC, doua bratari inteligente care vor aduce imbunatatiri fata de generatiile anterioare.

- Publicitate-

Ce aduce nou Xiaomi Smart Band 9?

Din informatiile disponibile pana in prezent, Xiaomi Smart Band 9 va fi echipat cu un ecran mai mare fata de predecesorul sau. Ecranul ar urma sa aiba o diagonala de aproximativ 1,62 inch, fata de 1,56 inch cat masoara ecranul Smart Band 7. De asemenea, se estimeaza ca noul dispozitiv va beneficia de o baterie mai capabila, care sa asigure o autonomie imbunatatita.

Alte caracteristici asteptate includ monitorizarea stresului, monitorizarea somnului imbunatita si posibilitatea de a raspunde la notificari direct de pe bratara. Smart Band 9 ar trebui sa vina la pachet cu senzori imbunatati pentru masurarea ritmului cardiac, a nivelului de oxigen din sange si a altor parametri de sanatate.

Smart Band 9

Ce specificatii va avea Xiaomi Band 9 NFC?

Dupa cum sugereaza si denumirea, Xiaomi Band 9 NFC va fi echipat cu tehnologia NFC, care va permite plati contactless direct de pe bratara. Acesta ar putea fi primul dispozitiv wearable de la Xiaomi care integreaza NFC.

Pe langa NFC, Xiaomi Band 9 NFC va oferi probabil aceleasi caracteristici ca si varianta standard, insa cu un design putin diferit. S-ar putea sa beneficieze de acelasi ecran mai mare de 1,62 inch, de senzorii imbunatati pentru monitorizarea sanatatii si de o autonomie prolongata a bateriei.

Ramanand fidela strategiei sale, Xiaomi va comercializa cele doua bratari la preturi accesibile, situate undeva sub 100 de euro. Lansarea lor ar putea avea loc undeva in trimestrul al doilea sau al treilea din 2024.

- Publicitate-

Urmărește știrile MobileHub.ro și pe Google News

Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending