Xiaomi 14 Ultra Primeşte Certificarea MIIT înainte de lansare

Xiaomi se pregătește să lanseze noul său flagship, Xiaomi 14 Ultra, care se apropie cu pași mari de data lansării. Deși zvonurile sugerează o posibilă lansare anticipată în China, data globală de lansare este stabilită pentru 25 februarie.

Înaintea acestei lansări, dispozitivul a obținut certificarea MIIT în China sub numărul de model 24031PN0DC. Deși certificarea nu confirmă explicit numele dispozitivului, un informator de încredere, Digital Chat Station, a confirmat într-o postare recentă pe Weibo că este vorba despre Xiaomi 14 Ultra.

Xiaomi 14 Ultra

Certificarea MIIT dezvăluie detalii limitate despre dispozitiv, dar confirmă includerea conectivității prin satelit. Momentan, nu este clar dacă această funcție va permite apeluri bidirecționale sau va fi limitată la funcționalitatea de mesagerie.

Xiaomi 14 Ultra a fost subiectul multor speculații recente, cu randări de înaltă calitate apărute mai devreme această săptămână, arătând un design estetic similar cu Xiaomi 13 Ultra.

În ceea ce privește specificațiile zvonite, se așteaptă ca Xiaomi 14 Ultra să fie echipat cu un display OLED 2K de 6,73 inch cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Pe partea din spate, dispozitivul ar putea avea un sistem cu trei camere, condus de un senzor principal de 50 de megapixeli (cu diafragmă variabilă).

Xiaomi 14 Ultra

Acesta va fi însoțit de un obiectiv ultra-wide de 50 de megapixeli și două camere telefoto de 50 de megapixeli, oferind zoom optic de 3.2x și 5x. Toate camerele din spate vor avea probabil stabilizare optică a imaginii (OIS). Pentru selfie-uri, zvonurile sugerează o cameră de 32 de megapixeli în decupajul tip picătură.

Se preconizează că va fi alimentat de procesorul Snapdragon 8 Gen 3 și completat de RAM LPDDR5x și stocare UFS 4.0. De asemenea, dispozitivul va avea o baterie de 5,300mAh cu suport pentru încărcare prin cablu de 90W și încărcare wireless de 50W. Sistemul de operare va fi probabil Android 14 cu interfața HyperOS de la Xiaomi.

Această nouă adiție la linia Xiaomi promite să aducă inovații semnificative în ceea ce privește conectivitatea și performanța fotografică, stabilind noi standarde pentru dispozitivele flagship din 2024.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *