Apple Lansează iOS 17.3 cu Funcții Inovatoare de Securitate și Media

Apple a anunțat recent lansarea iOS 17.3, o actualizare majoră pentru sistemul de operare al iPhone-urilor, care aduce o serie de îmbunătățiri și funcții noi. Această versiune vine la scurt timp după lansarea iOS 17.2 și iPadOS 17.2 și promite să ofere utilizatorilor o experiență îmbunătățită și mai sigură.

Protecție Îmbunătățită pentru Dispozitivele Furate

Una dintre cele mai remarcabile adăugiri este modul „Stolen Device Mode”, conceput pentru a crește securitatea dispozitivelor în caz de furt. Această funcție previne accesul neautorizat la datele personale, chiar și în situația în care hoțul cunoaște parola dispozitivului. Activarea acestui mod necesită autentificare biometrică (Face ID sau Touch ID) pentru a accesa sau modifica setările importante, cum ar fi iCloud Keychain, Lost Mode, ștergerea conținutului sau efectuarea de cumpărături în Safari.

Colaborare Muzicală prin Apple Music

O altă noutate este funcția de colaborare în cadrul listelor de redare Apple Music. Utilizatorii pot acum crea sau modifica liste de redare împreună cu prietenii sau familia, adăugând sau ascultând melodii într-un mod interactiv. Această funcție facilitează partajarea experiențelor muzicale și încurajează descoperirea de noi melodii într-un mod social.

Reacții Emoționale în Apple Music

iOS 17.3 introduce, de asemenea, o funcție de reacții emoționale în Apple Music, permițând utilizatorilor să adauge emoji-uri la melodii pentru a exprima sentimentele lor față de acestea. Această caracteristică adaugă un strat personal și interactiv experienței de ascultare a muzicii.

Actualizarea iOS 17.3 marchează un pas important în evoluția sistemului de operare al Apple, punând un accent deosebit pe securitate și interactivitate. Aceste noi funcții sunt disponibile pentru toate modelele de iPhone care suportă iOS 17, începând cu iPhone XS. Utilizatorii sunt încurajați să actualizeze la cea mai recentă versiune pentru a beneficia de aceste îmbunătățiri semnificative.

Sursa: Macrumors

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *