| |

Apple discută cu OpenAI pentru ChatGPT în iOS 18, potrivit unor surse

ChatGPT în iOS 18

Apple și OpenAI au fost implicate în negocieri pentru a integra ChatGPT în viitorul sistem de operare iOS 18. Surse apropiate situației au dezvăluit că cele două companii se află în etapele finale ale acordului. În prezent, Apple caută modalități de a utiliza tehnologia de inteligență artificială oferită de ChatGPT pentru a îmbunătăți funcțiile AI ale dispozitivelor sale.

Cu toate acestea, nu există încă informații oficiale privind încheierea înțelegerii dintre Apple și OpenAI. Există speculații că Apple a fost în discuții și cu Google pentru a colabora în utilizarea chatbot-ului Gemini, care funcționează cu ajutorul inteligenței artificiale. Prin urmare, există posibilitatea ca Apple să exploreze și alte opțiuni înainte de a lua o decizie finală.

Un aspect interesant care a apărut în ultima vreme este legat de intenția Apple de a găzdui funcțiile AI pe dispozitivele sale, astfel încât procesorul să preia majoritatea sarcinilor complexe, iar datele să fie gestionate de centrele de date Apple. Această strategie ar oferi Apple un avantaj competitiv în ceea ce privește viteza și protecția datelor personale ale utilizatorilor.

Cu toate acestea, implementarea acestei strategii ar putea fi afectată în cazul în care Apple va încheia un acord cu OpenAI. Integrarea ChatGPT în iOS 18 ar putea necesita o dependență mai mare de tehnologia și infrastructura oferite de OpenAI, ceea ce ar putea fi în contradicție cu planurile anterioare ale companiei. Înainte de a lua o decizie finală, Apple trebuie să analizeze în mod atent beneficiile și implicatiile pe termen lung ale colaborării cu OpenAI în ceea ce privește dezvoltarea funcțiilor AI ale sistemului de operare iOS 18.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *