Navigare: Samsung

Samsung stiri, telefoane si alte informatii. Samsung este unul dintre cei mai importanți producători de smartphone-uri și tablete Android, precum și de multe alte dispozitive (ceasuri inteligente, televizoare, componente PC, electrocasnice, accesorii și multe altele). Pentru cei mai curioși, numele său este compus din două cuvinte, „Sam” și „Sung”, care înseamnă respectiv „Trei” și „Stele”: de fapt, logo-ul inițial cuprindea tocmai trei stele, care în simbolismul hanja (scrierea a simbolurilor coreene) corespund ceva mare, numeros, puternic și etern.

Înființată în Taegu, Coreea de Sud, în 1938, compania nu a fost întotdeauna implicată în electronică: adevăratul punct de cotitură în acest sens a venit abia în anii 1980, odată cu apariția tehnologiei informației. De-a lungul anilor, Samsung a crescut și a devenit treptat gigantul despre care știm totul astăzi, un producător de smartphone-uri, tablete Android și nu numai.

Telefoane Samsung

Samsung produce mai multe modele de smartphone-uri Android. În ultimii ani a adus o mai mare claritate între modelele comercializate, împărțite în esență în șase serii (S, Note, Z, A, M, Z și J) reînnoite în fiecare an. Trebuie subliniat faptul că smartphone-urile, tabletele și wearablele sunt unite prin apartenența la familia Galaxy, care reunește cele trei tipuri de produse.

Nu vorbim numai produse cu un preț „mare”, însă, pentru că Samsung produce și mai multe smartphone-uri mid-range, medium-low și low-range ( Galaxy A , Galaxy M și Galaxy J , chiar dacă acestea din urmă au fost „încorporate” în O serie care începe din 2019). Modelele din seria Galaxy A variază de la cele mai complete Samsung Galaxy A72, Samsung Galaxy A52 5G și Samsung Galaxy A52s 5G până la dispozitive accesibile, cum ar fi Samsung Galaxy A12.

Seria Galaxy M se deosebește de aceasta din urmă prin mai puțină atenție acordată designului în favoarea bateriilor de multe ori mai încăpătoare, în timp ce seria Galaxy J, cu modele destinate segmentului inferior al pieței, nu mai există din 2019. În plus, Gama Xcover, cu modele robuste concepute pentru a rezista în orice situație (sau aproape).