În exterior, se așteaptă ca Samsung Galaxy S23 și S23+ să rămână exact aceleași ca și predecesorii lor, poate cu una sau două opțiuni de culoare suplimentare. În ceea ce privește Galaxy S23 Ultra, ne așteptăm să aibă unele diferențe, cu îmbunătățiri mai mult la interior.

Conform Ice Universe, o schimbare va fi razele diferite de curbură a cadrului lateral. Acest lucru poate elibera un pic mai mult spațiu în interiorul telefonului. Această diferență de curbură a fost ilustrată într-o randare 3D de către designerul grafic Technizo Concept, care se bazează pe zvonuri.

În afară de designul mai boxer, Galaxy S23 Ultra nu este de așteptat să aibă alte modificări externe. Nici măcar zvonurile senzorului principal de 200MP, de la 108MP, nu va schimba designul camerei din spate.

Se spune că vom avea în continuare trei inele pentru obiective independent pe spate, în timp ce upgrade-ul camerei nu va atinge camerele cu zoom, fiind de așteptat să rămână un 10MP cu zoom periscop de 10x și un alt 10MP cu un teleobiectiv 3x. .

Pe lângă noul senzor al camerei principale, ne așteptăm și la un procesor Snapdragon 8 Gen 2 mai rapid și o nouă tehnologie de afișare OLED de a 12-a generație, cum ar fi Galaxy Z Fold 4 .

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns