AplicatiiYouTube lansează widget-uri pe Android pentru navigare mai rapidă și căutare mai...

YouTube lansează widget-uri pe Android pentru navigare mai rapidă și căutare mai eficientă

YouTube, o populară platformă de video sharing deținută de Google, a lansat două noi widgeturi pentru dispozitivele Android. Widgeturile, care sunt disponibile pentru Android 12 sau o versiune ulterioară, sunt concepute folosind tema Material You de la Google și oferă utilizatorilor modalități mai rapide de căutare și navigare în aplicație.

Funcție de căutare directă pentru YouTube

Unul dintre widget-uri oferă o funcție de căutare directă pentru YouTube, economisind timp utilizatorilor printr-o simplă atingere în comparație cu căutarea prin intermediul barei Google. Acest widget le permite utilizatorilor să caute rapid videoclipuri pe YouTube fără a fi nevoiți să deschidă aplicația sau să utilizeze bara de căutare Google.

Căutare și navigare

Cel de-al doilea widget oferă atât o funcție de căutare pentru YouTube, cât și permite utilizatorilor să navigheze către anumite zone specifice ale aplicației, cum ar fi abonamentele sau biblioteca lor. Acest widget facilitează accesul utilizatorilor la diferitele secțiuni ale YouTube fără a fi nevoiți să deschidă aplicația. Numărul de butoane de pe widget depinde de lățimea acestuia.

Lansare și disponibilitate

Widgeturile YouTube sunt lansate la nivel mondial pentru utilizatorii cu Android 12 sau o versiune ulterioară. Utilizatorii pot verifica dacă au acces la widgeturi ținând apăsat un deget pe ecranul de pornire și accesând meniul Widgets.

Pe scurt

Noile widgeturi YouTube pentru Android oferă utilizatorilor modalități mai rapide de căutare și navigare în aplicație. Widgeturile sunt disponibile pentru Android 12 sau o versiune ulterioară și sunt în curs de lansare la nivel mondial. Utilizând aceste widgeturi, utilizatorii pot căuta cu ușurință videoclipuri și pot naviga spre diferite secțiuni ale aplicației fără a fi nevoiți să deschidă aplicația YouTube.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi