AplicatiiYouTube crește prețurile abonamentului Family Premium

YouTube crește prețurile abonamentului Family Premium

Google crește prețurile pentru planurile de abonament de familie YouTube Premium cu 23%. Acest lucru intră în vigoare pe 21 noiembrie pentru mai multe regiuni, prețul din SUA crescând de la 17,99 USD la 22,99 USD.

Compania informează utilizatorii direct prin e-mail, iar cel puțin în această etapă nu există indicii de creștere a prețului planurilor individuale. Cu toate acestea, cel mai probabil acest lucru se va întâmpla în curând.

Google justifică creșterea prețului ca fiind necesară pentru a oferi „servicii și caracteristici excelente”. În acest fel, va fi posibilă dezvoltarea de noi oportunități precum și sprijinirea creatorilor de conținut.

În Romania, planul de familie este în prezent de 39 lei pe lună, iar planul individual costă 26 lei pe lună. Dacă ați primit o notificare de creștere a prețului, o puteți împărtăși cu noi într-un comentariu.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi