|

Xiaomi Watch 2 vine în curând: Iată specificaţiile și prețul în Europa

Xiaomi Watch 2

Xiaomi se pregătește să lanseze pe piață o nouă generație de ceasuri inteligente, numită Xiaomi Watch 2, după succesul înregistrat de modelul Watch 2 Pro lansat în septembrie anul trecut. Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor și prețului așteptat al acestui dispozitiv.

Design și Ecran

Xiaomi Watch 2 va păstra un design similar cu predecesorul său, Watch 2 Pro, dar va renunța la roata de pe partea dreaptă a carcasei. În ceea ce privește ecranul, acesta va avea o rezoluție de 466 x 466 pixeli și va fi echipat cu un display circular AMOLED de 1,43 inchi, care suportă modul „always-on”.

Xiaomi Watch 2
Xiaomi Watch 2

Performanță și Autonomie

Inima ceasului va fi chipsetul Snapdragon W5+ Gen 1 cu patru nuclee, promițând o autonomie de până la 65 de ore. Xiaomi Watch 2 va rula pe sistemul de operare WearOS de la Google și va include aplicații preinstalate precum Google Wallet, Google Maps și Play Store.

Caracteristici și Rezistență

Printre caracteristicile notabile ale Xiaomi Watch 2 se numără rezistența la apă până la 5 atm, conectivitatea Bluetooth 5.2, WiFi, NFC, GPS și GNSS. Deși nu va avea o versiune compatibilă LTE, ceasul va oferi suport pentru 150 de moduri sportive diferite și va include senzori pentru monitorizarea somnului, SpO2, ritmul cardiac și numărarea pașilor.

Preț și Disponibilitate

Xiaomi Watch 2 este așteptat să fie listat la prețuri între 199 și 219 Euro la diferiți retaileri.

Xiaomi continuă să inoveze în domeniul tehnologiei purtabile, iar Xiaomi Watch 2 pare să fie un pas important în această direcție. Cu un design elegant, performanțe îmbunătățite și o gamă largă de funcții, acesta promite să fie un concurent serios pe piața ceasurilor inteligente.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *