|

Xiaomi Surprinde cu HyperOS pentru POCO F4 GT

POCO F4 GT

Xiaomi, cunoscută pentru inovațiile sale în domeniul tehnologiei mobile, a făcut un pas important prin lansarea sistemului de operare HyperOS, bazat pe Android 14, pentru modelul POCO F4 GT. HyperOS vine să înlocuiască interfața MIUI, fiind inițial disponibil pentru seria Xiaomi 14. Acum, utilizatorii de POCO F4 GT (review aici) se pot bucura de această actualizare, care a fost finalizată și deschisă inițial pentru participanții la programul HyperOS Pilot Tester.

HyperOS aduce o serie de îmbunătățiri semnificative, printre care se numără sistemul de aplicații actualizat, performanța îmbunătățită a interfeței și funcții suplimentare. Utilizatorii vor avea la dispoziție noi stiluri de ceas, fonturi, tapete și widget-uri, precum și opțiuni de personalizare extinse pentru ecranul de blocare. De asemenea, centrul de control beneficiază de un design mai curat și modern. În plus, HyperOS promite o integrare mai avansată cu alte dispozitive, cum ar fi automobile, ceasuri inteligente și aparate de uz casnic. Noua versiune a sistemului de operare va ocupa aproximativ 8.75 GB.

POCO F4 GT

POCO F4 GT, lansat în iunie 2022, a venit echipat cu un ecran AMOLED de 6.67 inchi cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, o baterie de 4.700mAh cu încărcare rapidă de 120W și a fost inițial bazat pe Android 12 cu MIUI 13. Recent, dispozitivul a primit actualizarea la MIUI 14 bazat pe Android 13, iar acum se pregătește să treacă la HyperOS, oferind utilizatorilor o experiență îmbunătățită și mai multe posibilități de personalizare.

Această mișcare de la Xiaomi de a aduce HyperOS pe POCO F4 GT demonstrează angajamentul companiei de a oferi utilizatorilor cele mai recente inovații tehnologice și de a îmbunătăți continuu experiența utilizatorilor săi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *