Xiaomi Pad 5 primește actualizarea HyperOS Global

Xiaomi a făcut multe valuri după ce a anunțat HyperOS, o nouă interfață de utilizator pentru dispozitivele sale. Comparativ cu MIUI 14, HyperOS oferă aplicații de sistem reproiectate, câteva îmbunătățiri ale performanței și sistemul de operare Android 14. În timp ce utilizatorii așteaptă cu nerăbdare HyperOS, o serie de dispozitive au primit deja noua actualizare. Acum, tableta Xiaomi Pad 5 primește actualizarea HyperOS Global. Această actualizare, lansată inițial în China, se extinde treptat și în alte regiuni.

Actualizarea HyperOS pentru Xiaomi Pad 5

Actualizarea HyperOS pentru seria Xiaomi Pad 5 a fost deja lansată în China. Acum, această excelentă tabletă a început să primească noua actualizare pe piața globală. Actualizarea HyperOS are numărul de build OS1.0.1.0.TKXMIXM și o dimensiune de 1,6 GB. Disponibilă inițial pentru piloții Mi, se așteaptă ca HyperOS să fie accesibilă tuturor utilizatorilor în următoarele săptămâni.

Xiaomi Pad 5

Potențiale probleme și perspective

Dacă se descoperă erori, Xiaomi ar putea retrage actualizarea, ceea ce înseamnă că ar putea dura ceva timp până când veți putea experimenta noul HyperOS. Oricum, HyperOS arată excelent, iar actualizarea pentru Pad 5 este puțin probabil să aibă erori majore. Asta pentru că tableta a primit HyperOS bazat pe Android 13. Aceasta va fi ultima actualizare majoră a interfeței pentru Xiaomi Pad 5. După o anumită perioadă de timp, producătorul de dispozitive se așteaptă să întrerupă suportul pentru actualizări pentru tabletă.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *