Xiaomi Mix Fold 4 va avea camere îmbunătăţite faţă de Mix Fold 3

Xiaomi se pregătește să lanseze pe piața globală, pentru prima dată în acest an, dispozitivele sale pliabile, marcând un moment important în evoluția tehnologiei mobile. Printre acestea, Mix Flip este așteptat să debuteze la expoziția MWC din această lună ca o alternativă la viitorul Galaxy Z Flip6 de la Samsung. Cu toate acestea, steaua adevărată a liniei de dispozitive pliabile Xiaomi pentru acest an este anticipat să fie Mix Fold 4, un dispozitiv care promite să redefinească standardele pentru telefoanele pliabile premium.

Mix Fold 4 este așteptat să aducă o serie de îmbunătățiri majore față de predecesorul său, Mix Fold 3, în special în ceea ce privește hardware-ul camerei. Conform unor informații recente, Mix Fold 4 va beneficia de un upgrade semnificativ al camerei, înlocuind senzorul de 50 MP cu unul și mai puternic. În plus, dispozitivul va fi echipat cu un obiectiv ultra-wide, un obiectiv cu zoom optic de 3x și o cameră periscopică cu zoom de 5x, promițând astfel o experiență fotografică de excepție. De asemenea, se menționează că noul smartphone pliabil va include îmbunătățiri ale opticii, consolidând și mai mult poziția Xiaomi în domeniul inovației tehnologice.

Pe lângă Mix Fold 4, Xiaomi se pregătește să lanseze și flagship-ul Xiaomi 14 Ultra, care va debuta cu trei noi cipuri suplimentare, marcând continuarea eforturilor companiei de a dezvolta componente hardware proprii pentru dispozitivele sale premium. Conform surselor, Xiaomi 14 Ultra va fi echipat cu cipul de procesare a imaginilor Surge C4, cipul de control al încărcării Surge P3 și cipul de gestionare a bateriei Surge G3, subliniind angajamentul Xiaomi către inovație și performanță de top în industria smartphone-urilor.

Cu lansarea iminentă a Mix Fold 4 și Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi își consolidează poziția ca lider în inovația tehnologică și designul de dispozitive mobile. Aceste noi adăugiri la portofoliul Xiaomi promit să aducă experiențe utilizator îmbunătățite, performanță de vârf și inovații semnificative în tehnologia camerelor și hardware-ului, stabilind noi standarde pentru industria smartphone-urilor.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *