|

Xiaomi Mix Flip a mai primit o certificare şi se apropie de lansare!

Xiaomi Mix Flip

Recent, primul dispozitiv pliabil vertical de la Xiaomi, Mix Flip, a fost listat pe site-ul de certificare 3C, generând interes și așteptare printre utilizatorii tehnologici. Acest dispozitiv, care se așteaptă să fie lansat în curând, va aduce o nouă dimensiune în concurența pe piața dispozitivelor pliabile. Printre caracteristicile așteptate ale Mix Flip, se numără suportul de încărcare rapidă de 67 W și o baterie de 4.800 sau 4.900 mAh, care asigură o funcționalitate eficientă și durabilă.

Xiaomi Mix Flip

Procesor și Camera

Mix Flip este așteptat să fie alimentat de procesorul Snapdragon 8 Gen 3, cunoscut pentru performanțele sale rapide și eficiente. Camera din spate a dispozitivului este formată dintr-o cameră principală de 50 MP cu stabilizare optică a imaginii și un senzor Omnivision OV60A de ½.8 inch pentru camera telefoto 2x. Aceste caracteristici asigură o calitate a imaginii superioară și o flexibilitate sporită în utilizarea dispozitivului.

Xiaomi Mix Flip
Xiaomi Mix Flip

Lansare și Prezentare

Mix Flip este așteptat să fie lansat în al treilea trimestru al anului 2024, alături de Mix Fold 4. Acesta va fi primul dispozitiv pliabil vertical al Xiaomi, oferind o nouă experiență de utilizare și o abordare inovatoare a tehnologiei. Cu toate aceste caracteristici impresionante și așteptate, Mix Flip pare să fie un competitor puternic pe piața dispozitivelor pliabile, așteptând să vadă cum se va comporta în practică.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *