ŞtiriXiaomi Mini Host este oficial şi concurează direct cu Mac mini

Xiaomi Mini Host este oficial şi concurează direct cu Mac mini

Xiaomi și-a prezentat noile produse la lansarea din 11 decembrie în China. Unul dintre acestea a fost primul computer desktop al companiei, numit Mini Host. După cum vă amintiți, unele detalii despre dispozitiv au fost scurse anterior pe internet.

Poziționat ca un concurent direct pentru Apple Mac mini și Intel Nuc, Mini Host are un corp metalic. Terminalul, care atrage atenția prin structura sa compactă, măsoară 112 × 112 × 38 mm și greutatea sa este de 437 de grame. Se potrivește cu ușurință chiar și în palma mâinii.

Xiaomi Mini Host este oficial şi concurează direct cu Mac mini

Caracteristici Xiaomi Mini Host

Mini PC-ul este echipat cu un procesor Intel Core i5-1240P cu grafică Intel Iris Xe integrată, 16 GB RAM (DDR4) și 512 GB SSD (PCIe 4). O versiune barebones va fi, de asemenea, disponibilă pentru cumpărare. Utilizatorii vor putea instala până la 32 GB de RAM și unități de 4 TB conform dorințelor lor.

Xiaomi Mini Host este oficial şi concurează direct cu Mac mini

Porturile Xiaomi Mini Host includ trei USB 3.2, un USB 2.0, două HDMI, două Thunderbolt 4, mufe de rețea cu fir 2,5G și mufă pentru căști de 3,5 mm. Există suport pentru Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.3 pentru conectivitate fără fir. Ubuntu sau alt sistem de operare va putea fi instalat pe computerul care rulează Windows 11.

Pret Xiaomi Mini Host

Xiaomi Mini Host este oficial şi concurează direct cu Mac mini

Un preț de 2.799 de yuani ( 400 USD ) a fost stabilit pentru versiunea fără disc și RAM a Xiaomi Mini Host. Modelul de 16 GB + 512 GB al Mini PC va fi vândut cu 3.699 de yuani ( 530 USD ). Dispozitivul va fi disponibil în China din 14 decembrie.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi