Xiaomi lansează Mitu Kids Watch 7A: Funcții avansate și preț accesibil

Xiaomi a lansat un nou ceas inteligent pentru copii, Mitu Kids Watch 7A, care promite să ofere siguranță și funcționalități avansate pentru cei mici, aducând o liniște suplimentară pentru părinți. Acest dispozitiv este echipat cu o serie de caracteristici impresionante care îl fac să se distingă pe piața de ceasuri inteligente pentru copii.

Caracteristici și Funcționalități

Mitu Kids Watch 7A vine cu un ecran TFT de 1.4 inci, suficient de mare pentru a fi ușor de utilizat de către copii, dar și pentru a oferi o claritate bună a imaginilor și informațiilor afișate. Memoria RAM de 48MB și capacitatea internă de 256MB sunt suficient de mari pentru a susține funcționarea fluidă a dispozitivului. În plus, ceasul suportă conectivitate 4G LTE, permițând comunicarea rapidă și eficientă între părinți și copii.

Un aspect crucial al acestui ceas este sistemul de poziționare în nouă straturi, susținut de un algoritm de inteligență artificială care oferă o urmărire extrem de precisă, inclusiv în spațiile interioare. Ceasul poate stoca datele de localizare timp de 90 de zile, permițând părinților să acceseze istoricul mișcărilor copilului. De asemenea, include locațiile a peste 4000 de centre comerciale și stații de tren din China, facilitând monitorizarea copiilor în aceste spații aglomerate.

Funcții Suplimentare

Ceasul este echipat cu o cameră de 2MP care permite apeluri video, facilitând comunicarea vizuală între părinți și copii. Asistentul digital Xiaomi AI este integrat în ceas, oferind suport pentru diverse întrebări și sarcini, îmbunătățind astfel experiența utilizatorului. Alte funcții notabile includ Alipay cu control parental, micro-chat pentru comunicare rapidă și urmărirea valorilor fitness, ajutând la menținerea unui stil de viață activ.

Preț și Disponibilitate

Mitu Kids Watch 7A este disponibil la prețul accesibil de 48 de dolari, făcându-l o opțiune atractivă pentru părinții care doresc să investească în siguranța și bunăstarea copiilor lor fără a face compromisuri majore în ceea ce privește bugetul.

Cu Mitu Kids Watch 7A, Xiaomi reușește să combine tehnologia avansată cu necesitatea de siguranță, oferind un produs care nu doar că asigură liniștea părinților, dar și îmbunătățește experiența de utilizare a copiilor. Funcțiile sale variate și prețul accesibil îl fac un candidat puternic în piața de ceasuri inteligente pentru copii.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *