Xiaomi Începe Distribuirea Actualizării HyperOS pentru Mai Multe Dispozitive

Compania Xiaomi a început distribuirea mult așteptatei actualizări HyperOS pentru o gamă mai largă de dispozitive, marcând un pas important în strategia sa de actualizare software. Printre dispozitivele care beneficiază acum de noua versiune HyperOS se numără Xiaomi 12 Pro și Xiaomi 11 Lite 5G NE, două dintre cele mai apreciate modele ale producătorului datorită performanțelor de top oferite de SOC-urile lor.

Actualizarea HyperOS, bazată pe Android 14, aduce o serie de îmbunătățiri și funcționalități noi, consolidând securitatea și experiența utilizatorilor. Xiaomi 11 Lite 5G NE primește prin această actualizare ultimul său update major, în timp ce Xiaomi 12 Pro este încă eligibil pentru o viitoare actualizare majoră.

HyperOS

Numerele de build ale actualizărilor HyperOS sunt OS1.0.1.0.ULBMIXM pentru Xiaomi 12 Pro, destinat pieței globale, și OS1.0.1.0.UKOCNXM pentru Xiaomi 11 Lite 5G NE, disponibil inițial pe piața chineză, cu planuri de extindere rapidă în alte piețe.

În prezent, actualizarea este disponibilă doar pentru Mi Pilots, dar se așteaptă ca în viitorul apropiat toți utilizatorii să aibă acces la HyperOS. În plus, odată cu această actualizare, dispozitivele primesc și patch-ul de securitate din februarie 2024, sporind protecția împotriva riscurilor de securitate.

Context și Perspective

Această mișcare vine într-un moment în care Xiaomi continuă să își consolideze poziția pe piața globală de dispozitive mobile, oferind actualizări constante și suport pe termen lung pentru modelele sale. HyperOS, fiind bazat pe Android, promite o experiență îmbunătățită, cu o performanță optimizată și caracteristici noi care să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor.

Pe lângă modelele menționate, Xiaomi a început deja distribuirea HyperOS și pentru alte dispozitive, inclusiv Redmi Note 11 Pro 4G, Redmi K50 și Redmi Note 12 Turbo, subliniind angajamentul companiei de a oferi cea mai recentă tehnologie software dispozitivelor sale.

Lansarea actualizării HyperOS de către Xiaomi pentru o gamă mai largă de dispozitive subliniază angajamentul companiei de a oferi utilizatorilor săi o experiență îmbunătățită și mai sigură. Cu promisiunea de a extinde această actualizare la mai multe modele în viitorul apropiat, Xiaomi își consolidează reputația de lider inovator în domeniul tehnologiei mobile.

Sursa: GizmoChina

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *