După ce a avut câteva informații dezvăluite de directorii producătorului însuși, Xiaomi Civi 2 a câștigat în sfârșit o dată oficială de lansare. În teaserele distribuite pe rețelele sociale chineze, Xiaomi a confirmat că smartphone-ul ar trebui să fie prezentat pe 27 septembrie .

Evenimentul ar trebui să aibă loc exclusiv pentru piața chineză, iar marea noutate din acest an este un parteneriat care ar trebui să livreze un smartphone cu semnătura „Hello Kitty”.

Acum, când vine vorba de specificațiile tehnice ale lui Civi 2, ne putem aștepta la un smartphone cu un ecran AMOLED de 6,55 inci, care are o rată de 120 Hz și rezoluție FHD+. Procesorul va fi Snapdragon 7 Gen 1, în timp ce RAM și opțiunile de stocare ar trebui să înceapă de la 6GB, respectiv 128GB.

Xiaomi Civi 2 primește data oficială de lansare

În plus, spatele ar trebui să aibă trei camere, senzorul principal având 50 MP. Pentru a asigura o autonomie bună, ar trebui să ne așteptăm în continuare la o baterie de 4.500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 67 W.

Nu în ultimul rând, vom avea Android 12 nativ care rulează pe MIUI. Desigur, prețul va fi dezvăluit cu siguranță săptămâna viitoare, dar sunt șanse să ajungă să se scurgă mai devreme.

[SURSA]

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns