Xiaomi Anunță Noi Dispozitive care Vor Primii Actualizarea HyperOS

HyperOS

Xiaomi, a anunțat că va lansa actualizarea HyperOS bazată pe Android 14 pentru noile sale dispozitive. Lista modelelor ce vor primi actualizarea software va fi disponibilă în al doilea trimestru al anului 2024.

În prezentare HyperOS, bazată pe Android 14, a fost introdusă de Xiaomi către sfârșitul anului trecut. De atunci, brandul a început să actualizeze treptat toate dispozitivele compatibile la noul sistem de operare. În timp ce primul trimestru al anului 2024 s-a încheiat, Xiaomi a dezvăluit lista dispozitivelor care vor primi actualizarea în al doilea trimestru. Iată modelele de telefoane Xiaomi care vor primii actualizarea HyperOS:

Modelele Xiaomi ce Vor Primii Actualizarea HyperOS

Model
Xiaomi 11 Ultra
Xiaomi 11T Pro
Mi 11X
Xiaomi 11i HyperCharge
Xiaomi 11 Lite
Xiaomi 11i
Mi 10
Xiaomi Pad 5
Redmi K50i
Seria Redmi 13C
Redmi 12
Redmi 11 Prime 5G
Seria Redmi Note 11
Modelele Xiaomi ce Vor Primii Actualizarea HyperOS

Telefoanele ce au Primit Actualizarea HyperOS

Xiaomi a lansat actualizarea HyperOS pentru mai multe dispozitive în lunile ianuarie, februarie și martie. În luna ianuarie și februarie, actualizarea a fost disponibilă pentru Xiaomi 13 Pro, Xiaomi Pad 6, Redmi 12 5G, Redmi 12C, Redmi 11 Prime și Redmi Pad. În martie, actualizarea a fost disponibilă pentru Xiaomi 12 Pro, Redmi Note 12 și seria Redmi Note 13.

HyperOS

Dacă dețineți unul dintre dispozitivele menționate, puteți verifica dacă actualizarea a fost lansată pentru dispozitivul dumneavoastră urmând calea: Setări - Despre telefon - Actualizări sistem.

Xiaomi continuă să își îmbunătățească gama de dispozitive prin lansarea actualizărilor software HyperOS bazate pe Android 14. Utilizatorii se pot aștepta la performanțe îmbunătățite și noi caracteristici odată cu actualizarea dispozitivelor lor la noul sistem de operare.

Sursa: GizmoChina

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *