GadgetXiaomi a început să testeze deja MIUI 14

Xiaomi a început să testeze deja MIUI 14

În noiembrie, Xiaomi este așteptat să lanseze noua sa serie de smartphone-uri Xiaomi 13, care cel mai probabil va apărea pentru prima dată în China. Între timp, există deja indicii că cele două dispozitive sunt supuse unor teste cu următoarea versiune a MIUI 14 GUI.

Versiunea beta este testată și pe alte modele, iar interfața se bazează pe Android 13, ceea ce este de așteptat. MIUI 14 va oferi unele modificări de design și îmbunătățiri mai semnificative ale performanței.

În rest, zvonurile legate de Xiaomi 13 indică faptul că este posibil cu seria să facă debutul viitorului chipset Snapdragon 8 Gen 2. Pe măsură ce premiera se apropie, cel mai probabil vom afla multe mai multe detalii despre dispozitive și software.

Sursa: Xiaomiui

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi