GadgetXiaomi a anunțat primele telefoane care vor primi actualizarea Android 13

Xiaomi a anunțat primele telefoane care vor primi actualizarea Android 13

La evenimentul desfășurat ieri, Xiaomi a oficializat, noul său flagship Xiaomi 13. Pe lângă serie, a anunțat și actualizarea MIUI 14 bazată pe Android 13. Cu multe funcții și îmbunătățiri noi, MIUI 14 vine și cu dimensiuni mai mici și câștiguri de performanță. În cadrul evenimentului, Xiaomi a anunțat și primul grup de smartphone-uri care vor primi noua actualizare. Iată primele telefoane care au Android 13

Primele telefoane Xiaomi care vor avea MIUI 14 cu Android 13

Într-o declarație, Xiaomi a anunțat că viitoarea actualizare MIUI 14 va fi disponibilă pentru seria Xiaomi 12, seria Redmi K50 și cele mai recente modele Xiaomi Mix Fold 2 în februarie. Lista dispozitivelor care vor primi actualizarea este următoarea:

 • Xiaomi 12S Ultra
 • xiaomi 12s Pro
 • xiaomi 12s
 • Xiaomi 12 Pro
 • Xiaomi 12 Pro Dimensity Edition
 • xiaomi 12
 • Xiaomi MIX Fold 2
 • Redmi K50 Pro
 • Redmi K50
 • Redmi K50 Extreme Edition
 • Redmi K50 Gaming Edition

După cum se știe, seriile Redmi K50 și Redmi K40 sunt oferite utilizatorilor sub marca POCO din diverse regiuni. Cu toate acestea, Xiaomi nu a anunțat încă planul de actualizare pentru dispozitivele POCO. De asemenea, trebuie remarcat faptul că calendarul partajat este pentru utilizatorii chinezi. Se așteaptă ca compania să împărtășească datele globale ale MIUI 14 în curând.

Dacă vorbim despre actualizare în sine, MIUI 14 vine cu mai puține aplicații de sistem și o arhitectură de sistem îmbunătățită. Astfel, asistentul vocal Mi AI, care a câștigat capacitatea de a scana documente, traduceri și filtrare, va oferi mai multe opțiuni de personalizare cu un nou format de widget, foldere de pe ecranul de pornire și Super pictograme. În plus, gigantul tehnologic a anunțat că operațiunile de confidențialitate a datelor vor fi acum efectuate local pe dispozitiv. Aceste date nu mai sunt stocate în cloud.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi