Xiaomi 15 Pro va surprinde cu durata de viață a bateriei

Xiaomi vrea să își surprindă fanii cu lansarea iminentă a seriei Xiaomi 15, programată pentru luna octombrie. Cele mai recente scurgeri de informații oferă detalii captivante despre noul model, Xiaomi 15 Pro, și se pare că durata de viață a bateriei va fi un punct forte.

Conform informațiilor furnizate de Digital Chat Station, Xiaomi 15 Pro va dispune de o baterie impresionantă de 5.400 mAh, asociată cu o încărcare rapidă de 100W. Pentru comparație, modelul precedent, Xiaomi 14 Pro, avea o baterie de 4.880 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 120W. Astfel, noul model oferă o creștere semnificativă a capacității bateriei, deși viteza de încărcare este ușor redusă. Această decizie pare să fie motivată de preocupările legate de gestionarea termică, inginerii preferând să mențină încărcarea la 100W pentru a preveni supraîncălzirea.

Pe lângă capacitatea impresionantă a bateriei, Xiaomi 15 Pro va veni cu un ecran 2K micro-curbat și va face trecerea de la cititorul de amprente optic la unul ultrasonic, asigurând o deblocare mai rapidă și mai sigură. În ceea ce privește camera, telefonul va avea un senzor principal de 50MP cu diafragmă largă, însă nu va oferi diafragmă variabilă, așa cum avea modelul anterior. De asemenea, se va adăuga o cameră periscop cu zoom optic 3x, tot de 50MP, și margini extrem de subțiri de 0,6 mm.

O altă caracteristică remarcabilă a Xiaomi 15 Pro este integrarea suportului pentru comunicații prin satelit datorită modemului Snapdragon X80 de la Qualcomm, care permite mesaje bidirecționale în rețelele non-terestre (NTN). Acest lucru poate oferi utilizatorilor o conectivitate sporită în zonele fără acoperire tradițională.

Cu toate aceste inovații, Xiaomi 15 Pro promite să fie un dispozitiv de top, combinând o baterie de lungă durată, performanțe superioare și tehnologie avansată. Rămâne de văzut cum se va descurca în fața concurenței, dar primele impresii sunt cu siguranță pozitive.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *