Xiaomi 15 Pro Va avea O Cameră Periscop 5x

Xiaomi se pregătește să lanseze seria Xiaomi 15 în luna octombrie a acestui an în China. Deși mai sunt câteva luni până la lansare, zvonurile au început să dezvăluie detalii despre noile telefoane. Cea mai recentă scurgere de informații, oferită de tipsterul de încredere Digital Chat Station, arată că modelul 15 Pro va aduce o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește zoom-ul optic.

Upgrade-ul Major al Camerei

Potrivit sursei, Xiaomi 15 Pro va folosi un obiectiv telefoto periscop cu senzorul IMX8, oferind un zoom optic de 5x pe prototipul ingineresc al acestui model. De asemenea, se așteaptă ca acesta să suporte cele mai noi algoritmi de super-rezoluție AI. În contrast, Xiaomi 14 Pro nu dispune de o cameră telefoto periscop, având în schimb o cameră telefoto Samsung S5KJN1 de 50 de megapixeli, care oferă un zoom optic de 3.2x. Astfel, 15 Pro este așteptat să ofere capacități de zoom mult îmbunătățite.

Xiaomi 15 Pro

Alte Specificații Tehnice

O scurgere anterioară a indicat că Xiaomi 15 Pro va avea o cameră principală de 50 de megapixeli, posibil echipată cu senzorul OV50K OmniVision. În timp ce modelul anterior suporta diafragmă variabilă pentru camera principală, se așteaptă ca 15 Pro să nu includă această funcție. Deși detaliile despre camera ultra-wide a lui 15 Pro nu au fost încă dezvăluite, este probabil ca aceasta să continue să fie de 50 de megapixeli, la fel ca la 14 Pro.

Conform altor rapoarte, Xiaomi 15 Pro va avea un ecran OLED micro-curbat de 6.73 inch, cu rezoluție 2K și o rată de refresh de 120Hz. Smartphone-ul va fi alimentat de Snapdragon 8 Gen 4 și va avea o baterie de 5400 mAh cu încărcare rapidă de 120W.

Xiaomi 15 Pro promite să fie un upgrade major față de predecesorul său, în special în ceea ce privește capacitățile de zoom optic. Cu o combinație de tehnologie avansată și specificații impresionante, acest model ar putea seta noi standarde în industria smartphone-urilor. Așteptăm cu nerăbdare lansarea oficială pentru a vedea cum se vor materializa aceste specificații în utilizarea de zi cu zi.

[SURSA]

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *