Xiaomi 14T Pro: Lansarea Este Aproape, Certificarea NBTC Confirmată

Xiaomi este pregătită să lanseze seria Xiaomi 14T, iar modelul Xiaomi 14T Pro a fost recent certificat de NBTC (Comisia Națională de Telecomunicații din Thailanda). Această certificare confirmă că telefonul este aproape de lansarea oficială pe piața globală, dezvăluind totodată câteva dintre specificațiile sale tehnice.

Modelul Xiaomi 14T Pro, identificat cu numărul 2407FPN8EG, va fi echipat cu conectivitate GSM, WCDMA, LTE și NR, asigurând o compatibilitate largă cu rețelele mobile. Pe lângă aceasta, telefonul a apărut și în baza de date Camera FV-5, unde sunt specificate detalii despre camerele foto. Camera principală are o rezoluție de 12,6 MP, însă există posibilitatea ca aceasta să fie rezultatul unui proces de grupare a pixelilor, sugerând că rezoluția reală ar putea fi de 50 MP. Camera frontală pentru selfie-uri va avea o rezoluție de 8,1 MP.

Xiaomi 14T Pro
Xiaomi 14T Pro

Un alt aspect important este procesorul. Se așteaptă ca Xiaomi 14T Pro să fie alimentat de un procesor MediaTek Dimensity 9300, fabricat pe o tehnologie de 4 nm, promițând performanțe ridicate și eficiență energetică. De asemenea, telefonul va dispune de un ecran 1.5K cu o rată de refresh de 144Hz, oferind o experiență vizuală fluidă și clară.

Bateria va avea o capacitate de 5500 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă la 120W. Acest lucru va permite utilizatorilor să își reîncarce telefonul extrem de rapid. Se speculează că Xiaomi 14T Pro ar putea fi o variantă a modelului Redmi K70 Ultra, ceea ce ar putea aduce similarități între aceste dispozitive.

Pe partea de fotografie, Xiaomi 14T Pro va avea un sistem de trei camere pe spate: o cameră principală de 50 MP, o cameră ultra-wide de 8 MP și o cameră macro de 2 MP. Telefonul va avea, de asemenea, o clasificare IP68, asigurând protecție împotriva apei și prafului. Suportul pentru încărcare wireless este un alt avantaj al acestui model.

Xiaomi 14T Pro
Xiaomi 14T Pro

Certificarea NBTC confirmă faptul că Xiaomi 14T Pro îndeplinește toate cerințele tehnice și de siguranță necesare pentru a fi utilizat în Thailanda, pregătind astfel terenul pentru lansarea sa oficială pe piață.

În concluzie, Xiaomi 14T Pro promite să fie un telefon de top, cu specificații impresionante și tehnologii avansate, fiind așteptat cu nerăbdare de către utilizatori și fani ai brandului. Lansarea sa oficială este aproape, iar acest model va aduce cu siguranță o competiție acerbă pe piața smartphone-urilor de înaltă performanță.

[SURSA]

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *