Xiaomi 14 Ultra: Prețul modelului din titan a fost dezvăluit

Xiaomi se pregătește să lanseze pe piață noul său model de vârf, Xiaomi 14 Ultra, care promite să aducă inovații semnificative în lumea tehnologiei mobile. Așteptările sunt mari pentru acest dispozitiv, care urmează să fie prezentat oficial pe 22 februarie în China, urmând ca pe 25 februarie să câștige recunoaștere și pe piața globală.

Prețuri și Configurații

Xiaomi 14 Ultra va fi disponibil în trei configurații diferite pentru a satisface o gamă largă de preferințe și nevoi: 12GB RAM + 256GB spațiu de stocare, 16GB RAM + 512GB spațiu de stocare și o variantă premium cu 16GB RAM + 1TB spațiu de stocare. Această ultimă versiune va beneficia de un design exclusivist cu elemente de titaniu, ceea ce îi va conferi un aspect distinct și o rezistență îmbunătățită. Prețul estimat pentru modelul de bază este de aproximativ 1000 de dolari, în timp ce versiunea cu titaniu este așteptată să aibă un preț de 1110 dolari.

Xiaomi 14 Ultra

Caracteristici de Top

Xiaomi 14 Ultra se anunță a fi un smartphone de excepție, echipat cu un ecran OLED de 6.73 inchi, rezoluție 2K și o rată de reîmprospătare de 120Hz, care promite o experiență vizuală de neuitat. Dispozitivul va rula pe sistemul de operare Android 14, personalizat cu interfața HyperOS, și va fi alimentat de procesorul Snapdragon 8 Gen 3, asigurând performanțe de vârf. Memoria LPDDR5x și spațiul de stocare UFS 4.0 vor completa configurația hardware de înaltă calitate. În plus, Xiaomi 14 Ultra va dispune de o baterie generoasă de 5300 mAh, care suportă încărcare rapidă prin cablu de 90W și încărcare wireless de 50W, garantând astfel o autonomie impresionantă. Detaliile despre sistemul de camere al telefonului sugerează că Xiaomi nu a făcut compromisuri nici în ceea ce privește capabilitățile de fotografie și înregistrare video.

Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi 14 Ultra se profilează ca un smartphone care va stabili noi standarde în industria tehnologiei mobile, combinând performanțe de top cu un design inovator și materiale de calitate superioară. Cu o gamă variată de configurații și un preț competitiv, acest model are potențialul de a atrage o audiență largă, de la entuziaști ai tehnologiei până la profesioniști care caută un dispozitiv fiabil și performant.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *