Xiaomi 14 Ultra Dezvăluit în Imagini Oficiale Înainte de Lansarea din 22 Februarie

Xiaomi se pregătește să lanseze pe piața chineză cel mai nou și mai premium model al său, Xiaomi 14 Ultra, în cadrul unui eveniment dedicat ce va avea loc pe 22 februarie. Compania a început să facă teasing cu primele imagini oficiale ale dispozitivului, sugerând un design îmbunătățit față de predecesorul său, Xiaomi 13 Ultra. Noul model păstrează modulul circular mare pentru camera foto, care include patru camere, un flash dual-LED și brandingul Leica în centru. De asemenea, Xiaomi 14 Ultra prezintă o micro-curvatură pe toate cele patru laturi ale ecranului, oferindu-i un aspect premium.

Xiaomi 14 Ultra Imagini Oficiale

Variantele de culoare alb/argintiu și negru ale Xiaomi 14 Ultra au un finisaj din piele pe spate, iar se pare că există și o ediție albastră cu spate din sticlă, care ar putea rămâne exclusivă pentru piața din China. Mai mult, este posibil să existe și o ediție specială din titan a telefonului, care de asemenea ar putea fi disponibilă doar în China.

Xiaomi 14 Ultra va fi lansat împreună cu Xiaomi 14 pentru piața globală pe 25 februarie, dar se preconizează că telefonul va fi disponibil doar în variantele de culoare negru și alb/argintiu în afara Chinei. În cadrul evenimentului de lansare din China de pe 22 februarie, compania este de așteptat să anunțe și tableta Xiaomi Pad 6S Pro.

Specificațiile complete ale Xiaomi 14 Ultra au fost deja scurse pe internet, oferind fanilor și potențialilor cumpărători o privire amănunțită asupra a ceea ce pot aștepta de la acest dispozitiv.

În contextul în care piața smartphone-urilor este din ce în ce mai competitivă, lansarea Xiaomi 14 Ultra subliniază angajamentul companiei de a inova și de a oferi consumatorilor dispozitive de top. Cu un design rafinat, specificații impresionante și colaborări de prestigiu pentru componentele sale, Xiaomi 14 Ultra se anunță a fi un jucător important pe scena tehnologică din 2024.

Sursa: GizmoChina

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *