Xiaomi 14: Prețul European Dezvăluit. Modelului Pro Doar în China

Pe măsură ce ne apropiem de lansarea globală a Xiaomi 14, programată pentru 25 februarie, au început să apară informații despre prețul dispozitivului. Conform unei scurgeri de informații de la Techmaniacs, prețul pentru Xiaomi 14 în Grecia va începe de la €1,099 pentru versiunea cu 12GB RAM și 512GB spațiu de stocare. Pentru comparație, modelul Xiaomi 13 de anul trecut a fost lansat la prețul de €999 pentru configurația cu 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare. Este important de menționat că aceasta reprezintă o nouă configurație de RAM/spațiu de stocare, deoarece modelele chinezești cu 512GB și 1TB vin echipate cu 16GB RAM. Se așteaptă ca Xiaomi 14 să fie disponibil pentru vânzare liberă începând cu 29 februarie.

Modelul Pro Rămâne Exclusiv pentru Piața Chineză

Raportul confirmă zvonurile anterioare conform cărora modelul Xiaomi 14 Pro nu va fi disponibil în afara Chinei. Xiaomi pare să renunțe la modelul Pro în favoarea versiunii Ultra. Deocamdată, nu există detalii despre prețul pentru Xiaomi 14 Ultra, dar este probabil să vedem scurgeri de informații înainte de prezentarea oficială a acestuia.

Această strategie subliniază o schimbare în abordarea Xiaomi pe piața internațională, concentrându-se mai mult pe versiunea Ultra, care ar putea oferi caracteristici superioare în comparație cu modelul Pro. În timp ce fanii Xiaomi din afara Chinei ar putea fi dezamăgiți de lipsa disponibilității modelului Pro, lansarea iminentă a versiunii Ultra ar putea compensa prin oferirea unei alternative și mai atractive.

Cu lansarea globală a Xiaomi 14 așteptată cu nerăbdare, detaliile despre preț și configurații încep să se contureze, oferind consumatorilor o imagine mai clară a ceea ce pot aștepta. Exclusivitatea modelului Pro pe piața chineză și anticiparea versiunii Ultra adaugă un strat suplimentar de interes pentru fanii Xiaomi la nivel mondial. Pe măsură ce ne apropiem de data lansării, ochii sunt ațintiți spre Xiaomi pentru a vedea cum va evolua această nouă gamă de dispozitive pe piața globală.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *