GadgetXiaomi 13 va suporta încărcare rapidă de 67 W

Xiaomi 13 va suporta încărcare rapidă de 67 W

Smartphone-urile din noua serie vor fi importante pentru viitorul companiei. Xiaomi este unul dintre cei mai importanți producători de Android la nivel mondial. Reprezentanții seriei Xiaomi 13 vor oferi camere foto mai bune și vor fi alimentați de un procesor mai puternic. Dispozitivele vor rula cel mai sigur pe un procesor Snapdragon 8 Gen 2.

Compania a depus documente de certificare Xiaomi 13 la autoritățile de reglementare 3C, care dezvăluie că încărcătorul pentru smartphone este numerotat 2211133C. Puterea maximă va ajunge la 67W, care este aceeași valoare ca la Xiaomi 12. Nu există încă informații dacă ne putem aștepta la o încărcare wireless de 50W.

Xiaomi 13 va suporta încărcare rapidă de 67 W

Camera principală va avea o rezoluție de 50 de megapixeli și va suporta stabilizarea optică a imaginii. Modelul de bază va avea probabil un ecran de 6,38 inchi, în timp ce versiunea premium va avea o dimensiune de 6,73 inchi. Vom afla în curând ce alte specificații va oferi seria Xiaomi 13.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi