GadgetXiaomi 13 Ultra, caracteristicile camerei au fost anunțate!

Xiaomi 13 Ultra, caracteristicile camerei au fost anunțate!

În urma viitoarelor modele Xiaomi 13 și 13 Pro, Xiaomi 13 Ultra este de așteptat să fie lansat. Ce va oferi smartphone-ul, care se așteaptă să fie introdus în curând? Iată ce știm

Seria Xiaomi 13, care va fi lansata pe 8 decembrie, este de așteptat să fie lansată cu un total de două modele, Xiaomi 13 și Xiaomi 13 Pro. Dar, în viitor, Xiaomi va adăuga o altă opțiune de top model la seria viitoare. În timp ce acest model este de așteptat să se numească Xiaomi 13 Ultra, caracteristicile camerei dispozitivului au apărut.

Xiaomi 13 Ultra vine cu patru senzori diferiți

Potrivit rapoartelor, Xiaomi 13 Ultra va păstra senzorul principal Sony IMAX989 de 1 inch utilizat în Xiaomi 12S Ultra și va veni cu un design cu patru camere. Deși detaliile senzorilor rămași nu sunt încă cunoscute, se precizează că toate camerele care vor fi incluse în Xiaomi 13 Ultra vor avea senzori PDAF (autofocus laser) și dToF (detecție adâncime).

Se așteaptă ca Xiaomi 13 Ultra să primească suport din partea platformei Snapdragon 8 Gen 2 pe partea procesorului. În afară de aceasta, putem spune că modelul va mulțumi și utilizatorii în ceea ce privește încărcarea. Potrivit Digital Chat Station, noul smartphone va suporta încărcare rapidă de 200 W. Astfel, va oferi o încărcare completă în doar 8 minute.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi