GadgetXiaomi 13 și MIUI 14 sosesc în această săptămână

Xiaomi 13 și MIUI 14 sosesc în această săptămână

Avem în sfârșit confirmarea de la Xiaomi cu privire la data lansării Xiaomi 13. Într-adevăr, evenimentul este programat pentru joi, 1 decembrie, la ora 19:00, ora Beijingului. În plus, am primit și confirmarea că MIUI 14 va fi anunțat la eveniment alături de telefoanele Xiaomi 13 și 13 Pro.

Șeful Xiaomi, Lei Jun, a împărtășit o redare oficială a lui Xiaomi 13. Acesta va avea un afișaj OLED plat cu rame groase de 1,61 mm pe partea de sus și pe laterale, în timp ce cel de jos va măsura 1,81 mm. Mai mult, telefonul va avea o lățime de 71,5 mm ceea ce îl va face destul de ușor de manevrat cu o singură mână.

Xiaomi 13 și MIUI 14 sosesc în această săptămână

Desigur, toate smartphone-urile noi din seria 13 vor fi rezistente la apă.

Xiaomi 13 și MIUI 14 sosesc în această săptămână

Separat, Xiaomi a confirmat că va lansa și smartwatch-ul Watch S2 și căștile Xiaomi Buds 4 TWS, precum și primul său computer desktop, un nou router Wi-Fi și un proiector la evenimentul de lansare de joi.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi