GadgetXiaomi 13 și 13 Pro vor fi lansate în sfârșit pe 11...

Xiaomi 13 și 13 Pro vor fi lansate în sfârșit pe 11 decembrie 2022, este oficial

Luna trecută, Xiaomi a anunțat oficial o conferință pe 1 decembrie 2022 pentru lansarea Xiaomi 13 și 13 Pro, noile sale smartphone-uri de ultimă generație. Cu toate acestea, cu o zi înainte, China a aflat de moartea fostului său președinte Jiang Zemin, ceea ce a determinat țara să declare doliu național.

Seria Xiaomi 13 se va lansa pe data de 11 decembrie 2022

Evenimentele tuturor producătorilor de smartphone-uri au fost, prin urmare, amânate cu cel puțin o săptămână și, prin urmare, era de așteptat ca Xiaomi 13 și 13 Pro să sosească în următoarele zile. Xiaomi nu a anunțat oficial o nouă dată pentru conferință, dar imaginile oficiale postate pe magazinele online ale producătorului au intarit deja zvonuri.

Pe noile postere ale Xiaomi 13 și 13 Pro publicate pe site-ul oficial, putem citi data de 11 decembrie 2022, adică duminica viitoare. Probabil că producătorul nu și-a schimbat ora conferinței, deoarece este încă programată pentru ora 13:00, ora din Romania. În total, conferința ar trebui să dureze mai mult de 2 ore, dacă nu 3. Xiaomi obișnuiește să-și facă evenimentele lungi, deoarece multe produse vor fi prezentate în aceeași zi.

Xiaomi 13
Seria Xiaomi 13 se va lansa pe data de 11 decembrie 2022

Pe lângă Xiaomi 13, vă reamintim că evenimentul va fi și o oportunitate pentru Xiaomi de a dezvălui MIUI 14, noua versiune a suprapunerii sale pentru smartphone-uri. Acest lucru promite să fie mai fluid ca niciodată, dar mai ales să pună capăt reclamelor, precum și aplicațiilor preinstalate.

Producătorul chinez va prezenta și o mulțime de produse noi. De exemplu, vom găsi noul ceas Xiaomi Watch S2, căștile wireless Xiaomi Buds 4, dar și primul PC compact de la producător. Acesta din urmă va avea sarcina dificilă de a concura cu Mac mini de la Apple, sau chiar cu Mac Studio. Rămâne de văzut dacă acesta din urmă se va dovedi suficient de puternic pentru a umbri Apple. Xiaomi este de așteptat să prezinte și alte produse pentru ecosistemul său.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

Cele mai citite

Ştiri noi