GadgetXiaomi 13 Pro: presupusele specificații s-au scurs

Xiaomi 13 Pro: presupusele specificații s-au scurs

Diferiții producători vor veni cu noul lor smartphone de ultimă generație anul viitor. La fel și Xiaomi. Marca respectivă va prezenta Xiaomi 13 Pro anul viitor. Noul smartphone este acum in centrul atentiei prin stiri, unde aflăm specificațiile despre smartphone.

Specificații Xiaomi 13 Pro

Xiaomi vine anul viitor cu Xiaomi 13 Pro. Noul smartphone high-end al companiei este deja în circuitul zvonurilor. De exemplu, o fotografie live a dispozitivului a apărut recent . Acum aflăm informații despre specificațiile noului smartphone. Informațiile provin de la Yogesh Brar, o sursă care a împărtășit adesea informații (corecte) despre smartphone-uri într-un stadiu incipient.

Telefonul va veni, desigur, cu Android 13, probabil cu skinul MIUI 14. Producătorul va echipa dispozitivul cu un ecran 2K de 6,7 inci, împreună cu noul chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Xiaomi 13 Pro va avea o cameră frontală de 32 de megapixeli în față și o cameră triplă pe spate. Această cameră triplă oferă de trei ori un obiectiv de 50 de megapixeli, inclusiv un obiectiv principal de 1 inch cu care ar trebui să poți face și fotografii frumoase în medii întunecate. Există, de asemenea, un unghi larg și un teleobiectiv.

Xiaomi 13 Pro vine cu 8 GB/12 GB RAM și un spațiu de stocare de 128 GB/256 GB sau 512 GB. Se vorbeste si de o baterie de 4800 mAh cu posibilitatea de a o incarca cu 120W. Încărcarea rapidă de 210W, așa cum am văzut cu seria Redmi Note 12 anunțată în această săptămână, așadar nu pare să fie prezentă cu seria 13.

Nu se știe încă când va fi anunțat noul Xiaomi 13 Pro.

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi