Xiaomi 12T Pro și Xiaomi 11 Lite 5G NE primesc noul update HyperOS

În luna iunie 2024, Xiaomi a început să lanseze treptat actualizarea de securitate pentru multe dintre dispozitivele sale, aducând îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește securitatea și performanța. Acest update vizează în mod specific utilizatorii de smartphone-uri sub brandurile Xiaomi, Redmi și POCO. Scopul principal al actualizării este de a proteja dispozitivele împotriva vulnerabilităților existente și de a optimiza performanța generală a sistemului. În acest context, utilizatorii modelelor Xiaomi 12T Pro și Xiaomi 11 Lite 5G NE din Europa vor fi încântați de aceste îmbunătățiri.

Update-ul HyperOS pentru Xiaomi 12T Pro și Xiaomi 11 Lite 5G NE aduce îmbunătățiri semnificative în securitatea sistemului. Update-urile au numerele de build OS1.0.5.0.ULFEUXM și OS1.0.5.0.UKOEUXM, respectiv. Deocamdată, actualizarea este disponibilă doar pentru utilizatorii HyperOS Pilot Tester și va fi lansată treptat pentru toți utilizatorii.

Xiaomi 12T Pro se remarcă prin senzorul său Samsung HP1 de 200MP. Această cameră de înaltă rezoluție permite utilizatorilor să facă fotografii incredibil de detaliate și clare. Inovația în tehnologia camerei oferă un mare avantaj pentru pasionații de fotografie și diferențiază Xiaomi 12T Pro de alte smartphone-uri de pe piață. În plus, procesorul său de înaltă performanță și bateria de lungă durată cresc eficiența dispozitivului în utilizarea zilnică.

Xiaomi 11 Lite 5G NE atrage atenția prin designul său subțire și elegant. Acest dispozitiv, care are un aspect estetic plăcut, este apreciat și pentru caracteristicile sale hardware puternice. Structura sa ușoară și subțire crește portabilitatea dispozitivului, iar procesorul său puternic și afișajul de înaltă calitate îmbogățesc experiența utilizatorului. Xiaomi 11 Lite 5G NE se evidențiază ca o opțiune ideală în special pentru utilizatorii care apreciază stilul.

Actualizarea de securitate din iunie 2024 nu doar că îmbunătățește securitatea dispozitivelor, dar oferă și îmbunătățiri ale performanței și funcții noi. Utilizatorii vor avea o experiență mai fluidă după actualizare și se pot bucura de un nivel mai ridicat de securitate pentru dispozitivele lor.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *