|

WhatsApp: Utilizatorii vor putea vedea cu ușurință cine a fost conectat recent

WhatsApp

WhatsApp testează o nouă caracteristică care va îmbunătăți experiența utilizatorilor pe aplicația de mesagerie. Denumită „Persoane recent online”, această funcție va afișa o listă cu contacții care au fost prezenți recent pe WhatsApp, permițând utilizatorilor să inițieze conversații cu mai multă ușurință.

Secțiunea „Persoane recent online” va fi vizibilă în pagina de contacte a aplicației și va include o listă limitată de persoane care au fost active pe WhatsApp în ultimul timp. Acest lucru va face mai ușor pentru utilizatori să identifice contacții disponibili pentru conversație, fără a fi nevoiți să parcurgă întreaga listă de contacte.

WhatsApp

Protejarea confidențialității rămâne o prioritate

În ciuda introducerii acestei noi funcționalități, WhatsApp rămâne angajat în protejarea confidențialității utilizatorilor. Lista de persoane recent online nu va include utilizatorii care și-au dezactivat setarea de „Ultima dată văzut” sau care au optat pentru a nu fi afișați ca fiind online.

Această nouă funcție face parte din eforturile continue ale WhatsApp de a îmbunătăți experiența utilizatorului și de a facilita comunicarea între persoane. Prin permițând utilizatorilor să vadă rapid cine este disponibil pentru conversație, aplicația speră să stimuleze interacțiunile sociale și să ofere o modalitate mai ușoară de a rămâne conectat cu prietenii și familia.

În timp ce funcția „Persoane recent online” se află încă în faza de testare beta, lansarea sa oficială este așteptată în viitorul apropiat, odată ce Meta, compania mamă a WhatsApp, va finaliza optimizările și va asigura o implementare fără probleme.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *