WhatsApp testează noi opțiuni de formatare a textului pentru utilizatorii Android și iOS

WhatsApp, una dintre cele mai populare platforme de mesagerie instantă, a introdus opțiuni de formatare a textului încă din 2016. Acum, platforma se află într-o fază de testare a unor noi opțiuni de formatare destinate utilizatorilor Android și iOS care fac parte din programul beta.

Utilizatorii beta de pe platformele Android și iOS pot folosi simbolul ‘>’, pentru a evidenția o parte a mesajului, iar ‘-‘ sau ‘*’ pentru a crea liste cu puncte. Liste numerotate pot fi create simplu prin scrierea unui număr înaintea mesajului. Captura de ecran de mai jos ilustrează modul în care aceste opțiuni funcționează.

Whatsapp

Momentan, aceste noi opțiuni de formatare a textului sunt disponibile doar pentru utilizatorii de pe platforma Android, având versiunea 2.24.2.9 a aplicației WhatsApp beta, și versiunea 23.21.1.75 pentru utilizatorii de iOS. Se așteaptă ca aceste funcționalități să fie implementate pe canalul stabil al aplicației în săptămânile următoare.

Această actualizare vine ca răspuns la solicitările utilizatorilor care doresc să adauge un plus de expresivitate în conversațiile lor. Posibilitatea de a evidenția sau structura mai bine mesajele este deosebit de utilă în discuțiile de grup sau în cazul unor conversații mai lungi.

WhatsApp se află într-o continuă evoluție pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor săi, iar aceste noi opțiuni de formatare a textului reprezintă doar unul dintre numeroasele îmbunătățiri pe care le aduce pentru a asigura o experiență cât mai plăcută și funcțională. Utilizatorii sunt încurajați să exploreze aceste funcționalități în cadrul versiunii beta și să își exprime feedback-ul, contribuind astfel la procesul de dezvoltare al aplicației.

Cu toate că aceste opțiuni sunt încă în fază de testare, feedback-ul pozitiv din partea utilizatorilor arată că aceste adiții ar putea deveni rapid o parte integrantă a experienței de utilizare a WhatsApp pentru toți utilizatorii, indiferent de platforma pe care o folosesc. Așadar, cu nerăbdare așteptăm să vedem cum vor îmbrățișa utilizatorii aceste noi funcționalități atunci când vor fi disponibile pe scară largă.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *