WhatsApp, unul dintre cele mai populare instrumente de comunicare din lume, oferă utilizatorilor săi o gamă largă de funcții. Există o stare constantă de lucru pentru adăugarea de noi funcții, cum ar fi dispariția mesajelor și ștergerea unui mesaj trimis. În această direcție, o altă caracteristică care va încânta utilizatorii pare să fie pe drum. WhatsApp lucrează la funcția de editare a mesajelor.

Nu există încă nicio declarație oficială sau distribuire pe acest subiect. Totuși, site-ul WABetaInfo a descoperit semne că funcția de editare a mesajelor a fost îmbunătățită în versiunea beta 2.22.20.12 a aplicației WhatsApp Android.

Potrivit raportului, utilizatorii WhatsApp trebuie să descarce cea mai recentă versiune a aplicației pentru a vedea cea mai recentă versiune a unui mesaj editat. Nu se știe dacă există o limită de timp pentru editarea mesajului trimis.

WhatsApp lucrează la funcția de editare a mesajelor

Când WhatsApp a oferit posibilitatea de a șterge un mesaj trimis, a stabilit o limită de timp foarte clară pentru ca acest lucru să fie făcut. Inițial, un mesaj trimis trebuia să fie șters în 1 oră 13 minute și 8 secunde. Deși această situație se va schimba mai târziu, se pare că o functie similară va fi folosită pentru editarea mesajelor.

După cum am menționat anterior, WhatsApp nu a oferit nicio informație oficială despre funcția de editare a mesajelor. Prin urmare, este foarte dificil să spui ceva clar în avans. Cu toate acestea, având în vedere că Apple a adus funcția de editare a mesajelor pe iMessage cu iOS 16, nu pare de mirare că WhatsApp a început să lucreze în această direcție.

[SURSA]

Share.

Fondator MobileHub.ro, sunt pasionat de tot ceea ce însemna gadget, în special telefoane mobile, smartwatch-uri şi tabletele. Cu o vechime în industria de jurnalism tech din 2014. Scriu pe acest portal tech, ultimele informaţii despre gadget-uri, recenzii, ghiduri şi multe alte articole.

Lasa un raspuns