AplicatiiWhatsApp, limita maximă de grup va crește la 1024 de persoane

WhatsApp, limita maximă de grup va crește la 1024 de persoane

Messengerul WhatsApp a început teste pentru a crește capacitatea maximă a grupurilor din serviciu. Potrivit site-ului WABetaInfo, în curând va fi posibil să se creeze și să mențină grupuri de până la 1024 de persoane.

Această noutate a apărut pentru anumite grupuri de utilizatori în aplicația Beta pentru Android și iOS , dar nu a fost încă implementată pentru întreaga bază. Aparent, limita nu se aplică doar noilor grupuri create după implementarea noului număr.

Adică, conversațiile comune care sunt deja în curs de desfășurare pot depăși pragul anterior după ce administratorii câștigă funcția. Numărul actual este de 512 persoane, un maxim care a fost implementat la jumătatea anului 2022 .

WhatsApp, limita maximă de grup va crește la 1024 de persoane

Recent, WhatsApp a fost, de asemenea, actualizat pentru a acorda mai multe puteri și funcții administratorilor de grup. Merită să ne amintim că această caracteristică este diferită de comunități, care sunt, de asemenea, conversații între mai multe persoane și vor ajunge în Europa abia în 2023 .

Rival direct al WhatsApp, Telegram permite crearea de grupuri cu peste 20 de mii de persoane, având deja jumătate din această limită din 2017.

[SURSA]

Urmăreşte ştirile MobileHub.ro pe Google News!

Marian Ciobanu
Marian Ciobanuhttps://mobilehub.ro
Marian Ciobanu este fondatorul MobileHub.ro, cu o vechime din 2014 în bloguri şi site-uri tehnologice, a început prin a lansa betit.ro în 2014, geeki.ro în 2019 şi mobilehub.ro în 2022. Pasionat de gadgeturi în special de telefoane mobile şi purtabile, scrie recenzii despre telefoane, ceasuri inteligente, tablete, sisteme de operare şi altele. Vechimea de 8 ani îşi spune cuvântul şi poate oferii o expertiză clară asupra lucrurilor ceea ce poate ajuta utilizatorul în a înţelege un produs anume. Urmăriţi ştirile zilnice, recenziile, opiniile şi alte articole prezentate de Marian pe MobileHub.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite

Ştiri noi